Kizlar agir sekilde grip geciyorum. Neler yapmaliyim ? Onerileriniz neler
Hamilelikte grip
Sürekli mandalina yedim cnm bide limonlu valla allaha şükür çok az kaldı sinüzütim vardı buhar yapıp tuzlu suyla sümkürdüm 😀 oda geçti
Zeynepecem ıhlamurda içtim ama kimine yaramıyomuş okonuda bişey diyemem
Zeynepecem bol mandalina canım ve çok kalın giyinip boğazına ladar örtün bi iki saat yat uyymaya çalş çok terlemen gerekıyor sonrasında hemen banyoya koş o terli vücudu iyice bi kesele terleyen yerlerden vücuttaki mikroplar çıkıyor keseyle at onları bi 😂 bide acılı çorba oda çok iyi gelir ama sıcakken yana yana içicen
Ben de cok agir geciriyorum sağlık ocağına gittim ilaç da vermedi eczaneden zar zor boğaz spreyi alabildim hamikeyken hastalık fenaymis bi de hapşırmak iyi gelmez diye okudum birkaç yerde Allah korusun miniklerimizi
Nane limon kaynattım günde bir kere limon mandalina yedim bolbol yatıp dinlendim ballı sıcak süt yaptım şuan iyiyim valla hamileyken grip çok kötüymüş
Saolun kizlar. Bende dediklerinizi yapiyorum insallah cabuk atlatirim. Benim gibi olanlara da acil sifalar diliyorum 💛
Zeynepecem Bende baya bi yoğun geçirdim gribi canım ıhlamur içtim nane limon içtim mandalina yedim ama 10 günden fazla oldu hâlâ iyilesemedim
Zeynepecem bn usutmusum dun acilde serum yedim ama gece kustum tum kemiklerim agriyr mandalinada kusturdu cok kotuyum ya