Evett hanımlar herkesin doğum hikayesini heyecanla okurken sıra bana yazmak nasip oldu 39 +5 te geldi güzel kızım önce nişanım geldi bi kaç gün sonra da gece belime aşırı derece ağrı girdi karnımdan çıktı dakika tuttum 15dakkada bir geliyordu uyutmuyordu acile gittik hemen 2cm açıklık olduğunu söyledi 4saat sonra yine gel dedi gittim acılma aynıydı sonra eve yolladı eve geldik 3saat sonra suyum geldi denilen gibi tutamıyorsunuz suyunuzu yani boşalıyor bi anda sonra hemen tekrar gittim bu arada merak edenler için Çam sakura da doğum yaptım doktorum muayene etti 4cm olmuştu acılma hemen yatış verdi nst bağlandım normal bi odaya geçtim saat 7de gitmiştik gece 1e kadar sancımı cektim suni sancı verilmedi kendi sancımla 9cm olmuştu açılmam doktorlar başıma toplandı ayrıca ekip süperdi hepsi harikasın süper ıkınıgorsun vs diyorlardı bebeğimin saçları gözüküyordu ama son anda kemiğime sıkıştığını ve kalp atışının yavaşladığını söylediler normal doğum dönüştü acil sezaryene zaten tamamen bayılttıları için bu kısma kadar hatırlıyorum uyandım bebişimi sordum hemen getirdiler şimdi cook sükür yanımda tek üzüldüğüm hem alttan kesildim hem üstten yinede binlerce kez şükürler olsun yanımda olduğu için elhamdülilllah evlat öyle bişeymiş ki ilk gebeliğim tüm acılar onun için değer herkesten herşeyden kendimden kıymetli rabbim herkesin yardımcısı olsun kolaylık versin inşallah uzun oldu helal edin anlatmak istedim 💖