Sedefatlas Fatmanur_11 Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım benim tecrübelerini anlattığin için çok teşekkür ederim 💖
Sleepless_Mother Sedefatlas yaparsın tabi evladının sesini duyunca herşey bitiyor vallahi bak 🥰🥰 direk gorebiliyorsun ne bilim sesini duyuyorsun yanına getiriyorlar maaazzm bişey 🥰🥰
Sedefatlas teachervera Ay ne güzel yaaa bende şu anda genelden aşırı korkuyorum spinalde yapabilir miyim hiç bilmiyorum 🤦
Minikannesi00 Sedefatlas tamamda o anda acı olmuyor ki sadece dokunma hissediyorsun , herhangi bir olumsuzluk hissedersen ,söyleyince sakinleştirici veriyorlar anında etki ediyor
tarcinnnn Sedefatlas korkma korkma genelde çocuğa da anestezi geçiyormuş hem spinalde o olmuyormuş. Hiç korkulacak bir şey değil ☺️
Sedefatlas Deletedmom_33 Bu kadar mı cidden ya bazı insanlar çok fazla mı abartıyor acaba ? Çok acıdı falan diye
Deletedmom_33 Sedefatlas Acı eşiğine bağlı biraz da. Canı tatlı olana zor gelir tabiki. Açıkçası bulantı ve ayağa kalkma karnıma da 4.bastirmasi dışında bir zorluğu olmadi bana.
Sleepless_Mother Deletedmom_33 ben o baskıyı hiç hissetmedim dedem 🤣🤣 midem de bulanmadi hani ameliyat sırasında odaya gelince kusmustum az bı sadece nefes alamadım biraz karnına bastırdık ondan demişti onu haturliyorum
Deletedmom_33 Sleepless_Mother Bende kanama çok muydu az miydi ne hemşire 3.de iyi korkutmuştun beni şimdi istediğim gibi dedi. Sonra 4.de emin olmadı arkadaşını çağırdı arka arkaya bastırıldılar Allah’tan sondu 🥲