Leylaaa9711 Kızlar 9 haftalık hamileyim bugün denize girdim şuan altta çok ağrı var başına gelen falan var mı acil cevap
Plnpars Leylaaa9711 5. Haftada öğrendim ve yaklaşık 3. Haftadan 8. Haftana kadar girdim altımi ıslak tutmuyorum denizin bir sakıncası yok dedi Dr havuz yasak bakteri olur diye
benimmdunyamm Leylaaa9711 hastaneye git enfeksiyon varsa düşük tehlikesi yaratıyor ilk aylarda son aylarda ise erken doğum tetikliyor
Hallerimvarbenim Leylaaa9711 Doktorların tek uyardığı konu o kuzum ya tüh. Üşütme ve enfeksiyon riski oluyor. Enfeksiyon anında belli etmez kendini de sen üşütmüşsün belli ki 😔
Leylaaa9711 Hallerimvarbenim zaten normalde de hamilelikten önce sürekli mantar ve enfeksiyon ile uğraştım çok pişmanım bir şey olmaz ama bebeğe değil mi
Hallerimvarbenim Leylaaa9711 Yok yok canım korkma sen içini ferah tut birşey olmaz allahım izniyle de sen uğraşırsın dikkat et bir daha girersen aman. Yarında bi doktora görün istersen için rahat etsin
Zey-neppp Leylaaa9711 doktoruna ara durumu anlat canım. Eğer enfeksiyon kaptıysan bebeği etkiler. Aklında bulunsun havuz ya da deniz farketmez çıktıktan sonra direk üzerindekileri kurularıyla değiştirmelisin.