gzdeal Kbrsvs bence genel anesteziden korkmamalısın çünkü uyudum uyandın bebeğin yanında ağrın olunca ağrı kesicide yapılıyormuş zaten bence gayet iyi
fulyaablaoluyor Kbrsvs bende genel anestezi istiyorum ama doktorlarmi karar veriyor sizmi tercih ettiniz acaba
Kbrsvs fulyaablaoluyor doktorum bana sordu nasıl istiyorsun diye sezaryen dedim tamam dedi gün seçtik 🤭
Kontiko Benim de değişiklik olmazsa 18 Ağustos genel anestezi 🥰 doktorum karar verdi bana panik atağım olduğu için 😬
Kbrsvs Kontiko sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻😊benimde panik atak olduğu için sezaryen tercih ettikk
fulyaablaoluyor Kbrsvs ayy cok iyi senin kararina uyuluyorsa bnde genel seceyim ya millet hissetmiyosun diyo ama ufaktan bi tirsiyorum 😂😂
Kontiko Kbrsvs evet ne olur ne olmaz belli olmaz sağımız solumuz 😂 amin sizin de sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🙏🥰
Meshra_15 Kbrsvs Rabbim kolaylık versin hayrlisi olsun sağlıkla alın ins kucağınıza benimde 15 Ağustos sezeryan ins ilkini spinal oldum. Bunu da öyle isyiyorim
Cbm Ben spinal anestezi ile doğum yaptım, ikinciye olsa genel ile yaparım. İçiniz rahat olsun, kokusunu duyunca ağrılarınızda hafifleyecek hızla toparlayacaksınız Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸🤲🏻
Night Kbrsvs Bende 1 Ağustosta genel anesteziyle sezaryen oldum canım. Dün deniz kenarına dolaşmaya bile gittik :) ama bol bolll yürüdüm öyle toparlandım. İlk 2 gün yalan yok zor. Ama günden güne daha iyi oluyor şimdi artık günde 1e düşürdüm ağrı kesiciyi yarın 1 hafta olacak. Bebeğin için bunun olduğunu düşününce zaten sana bir güç geliyor onun için herşeyinden üstesinden gelirim diyor insan. Tabiki acıyor ama dayanılamayacak bir şey değil. Korkma sakın