Sezin4792 Arkadaşlar bir sorum olcak 32 haftalık hamileyim az önce duş aldım. Abdestimi almak için vucudumu ovaladım maksat bölümünde meme ucu gibi elime geldi. Daha önce başıma gelmemişti. Kanama agrı yok ne yapmam hakkında bilginiz varmı?
T-N66 Sezin4792 aynı şeyi bende duştan sonra farkettim bende de agrı sızı acı yok kardeş kardeş yaşıyoruz muhtemelen doğumdan sonra geçer diye umut ediyorum
Hatice2323 Sezin4792 benim ilk doğumundan sonra oluştu ara ara çıkıp ara ara kaybolan bisey kabız olmamaya calisiyorum yani benim 2 . Gebeligim hala ara da var arada yok anlamadım gitti
Aalleeyynnaa Ay bende de aynı şekilde 36+5 deyim .28 yaşındayım ilk kez böyle bir şey geldi başıma. Çok şükür ağrı acı kanama yok. Tuvalete çıkmakta da sorun yok. İnşallah doğum sonrası geçer 😅
T-N66 Aalleeyynnaa kesinlikle aynı durumdayım şok oldum ilk gördüğümde acaba normal doğuma falan engel değildir demi
Nrycvn1994_ Aalleeyynnaa benimde ilk gebelik te çıktı ama doğumdan sonra geçmedi çok acılar. Çektim şuan da var ikinci hamileligim dışarda ama umarım yine doğumdan sonra geçer yoksa acillik oluyorum kaç defa
Nslhnhyrttn Benimde doğuma 17 gün kala çıktı bugün duşta farkettim umarım normal doğuma engel değildir benimde ilk gebelik .