Aycainanc 32 haftalık hamleyi vajina bölgesinde ağrı hisseden varmı yürürken üzerini değiştirirken felan ??
Mercan12 Aycainanc bende de var 28 den beri 35 teyim artık daha çok arttı sanki vajinanin içinde kemikler agriyor gibi yatakta sağa sola bile dönerken agri başladı bugün doktor muanesi vardı bana bebegi kafası aşağı da baskı yapıyor kanala iniyor yavaş yavaş ondan dedi
gzdeal Aycainanc benimde var 33 haftalığız yürürken yatakta dönerken heleki ayağa kalktığımda sağ bacağımı ilk attığımda off yani doktorum artık yükün ağırlaştı bebeğin ağırlığı var yüzden dedi birde araştırdım çatıdaki kemikler açılmaya başlıyormuş kendini doğuma hazırlıyormuş yani
Kader66 Aycainanc ben 35 haftalikken başladı o ağrı hala var doğum yaklaştıkça artacak galiba açılma bebeğin aşağı baskı yapması felan normal dedi doktor cuma kontroldeydim ıyi ıyi doğum yaklaşıyor bebekte pozisyonu ıyi dedi
Glbn34 Aycainanc Ben 38 haftalığım benim 37de başladı benimde ağrım oluyor sürekli. Hareket edince oturup kalkarken yatakta dönerken yürürken falan. Aklına gelebilecek aktivitelerde agrim oluyor. Bebek kanala giriyor baskidan dolayidir heralde canim. Herkeste oluyormus genelde
Mercan12 Aycainanc bana herhangi bir yöntem söylemedi normal baskı dedi artik agirlastim ben sancim da çıkıyor o yüzden normal diyor
Leyla1938 Bende 25 haftalikken başladı şuan 26 haftaligim dokotorada gittim rahimde açıklık yok dedi ama valla bugün çok ağıriyor vajinada sağ sol kemikler sizdede öylemi 2. Gebeligim ilkin de de ağrıyordu herhalde animsayamadim
gzdeal Leyla1938 senin bu ağrılar için daha erken magnezyum eksikliğinden ağrıyordur seninki maden suyu tüket hergün azalacaktır
Leyla1938 gzdeal doktor da magnezyum dedi vitaminim.bitmisti birde vitamine 100 de 100 zam gelmiş alamadım. Başka ilaç yazmıştı pazartesi Alicam. Bu ara soda içmedim doğru hep içerdim artiriyim teşekkürler