bebissannesi iyi geceler kızlar bugün iççamaşırımda leke gördüm ama kahverengi çizik şeklinde varla yok arası bi sorun olur mu acaba bugün dışarıdaydım yürüdüm biraz 17.haftada olan oldumu böyle 😊
Ruveyda_baskapan bebissannesi Bir sorun olduğunu sanmam ama doktora git kanama alanı var mı peşinden gelen baksınlar
hayallliiim bebissannesi bende acilden geliyorum canım ama benm kan geldi 5 6 damla kanama alımı vardı geçmişti yine oluşmuş 2.5 cm dedi kan uyuşmazlığı var bizde de iğne olmuştum sonuç pozitif olursa gelme gerek yok ama negatifse gel dedi e nabızdan baktım ++ diyor sonuç pozitif demi yani
hayallliiim bebissannesi bana kahverengi olunca ve az olunca gerek yok dedi gelmene ama devam ederse helede ağrı varsa hemen git canım
realist3560 Kendini yordugun için olmuş olabilir eğer bir hafta boyunca devam ederse doktoruna şöyle canım progestan veriyor ilaç lekelenme için kendini üzme korkutma büyük bir sorun yok yok
bebissannesi anladım canım yok ağrım sızım yok eve geldiğimden beri birkere gördüm oda çizgi şeklinde azbişeydi