Bsraynglozkn Ben ilk öğrendiğimde 289 dü , 2 gün sonra gittim 690 oldu , 2 gün sonra gittim 2880 oldu bir daha da gitmedim ölçtürmeye
kader2506 Bsraynglozkn cnm benim ben ilk hangi degerle öğrendiniz diye sormuyorum merak ettim bu beta herkeste farklı çıkıyor ya hani dedim acaba bu değer bir an da mı öyle oluyor yoksa iki gün önceden bir değer hatta ondan da iki gün önce bir değer var mıydı
Bsraynglozkn kader2506 yok yok tabi ki her 2 gün öncesinin değeri farklı ve var yani sadece biz farkedene kadar değer yükseliyor . Kimisi de çok çok erken öğreniyor işte o tamamen öğrenme gününle alakalı
Minik1Civciv kader2506 tabiki nasıl iki katı artıyorsa iki katı yükselmiştit mesela ben 39 ile öğrendim sonra 89-297-908
RehoGelin kader2506 kendimden örnek vereyim bak ilk 0.599 2gün sonrası 75 4gün sonrası 599.28di 1hafta sonrası 5942ydi keseyi gördükten artık bakmıyor doktor
edaa1402 @kader2506 canım sana en sade ve basit bir biçimde anlatıyorum anlaman için eğer adetten iki gün önce falan kan testi yaparsan değer az çıkar ve tekrar kan vermen lazım değer artıyor mu diye tabi ki ama adet günü yada bi iki gün sonra yaparsan eğer erken döllenme olduysa yada yumurtlama gününde sonucu yüksek öğrenirsin ama iki üç geçer ve az sonuçla öğrenirsen bu geç döllenmedir ve tekrar kan vermen gerekir iki katı artış sağlıklı gebeliktir eğer artış olmazsa sağlıksızdır burda sana şu kadar sayıya bu kadar sayı çıkar diye kimse garanti veremez bu tamamen kişinin adet günü ve vücuduyla alakalı bi durum yani herkeste farklı sonuç çıkar burda senin düşüneceğin şey hamile olduğun da öncesi değil değerini öğrendikten sonrasıdır artmasıdır bilmem anlatabildim mi 🌸
kader2506 edaa1402 cnm benim dediğim şey sonuçta diyelim bugün kan verdim 450 çıktı bu değer birden mi arttı geçen günlerde bı ksn değeri yok muydu ortada onu merak ettim sadece
mylittlebabym kader2506 evet diyorlar ısrarla aynı şeyi sorup duruyorsunuz. Biraz mantığını zorlarsan sende anlarsın bunu. Herhangi bir değer pat diye şans eseri ortaya çıkmıyor sonuçta. Hamile kaldığında vücuttaki değerler değişmeye başlıyor sıfırdan başlar artarak gider. Birden nasıl 450 olabilir ki? İki kart artan şey demekki sıfırdan başlayıp belirli oranlarda artmış demektir.
edaa1402 @kader2506 birden artmıyor tabi ki senin öğrendiğin de değer 450 imiş ama daha az değerle de öğrenebilirsin daha fazla değerle de hangi gün kan testi yaptırdığında alakalı hamilelik öncesi değer 5 dir ve 5+ çıkan sonuçlarda da hamilesindir durum bu 🙄