ebru345 Kizlar dursune menekşe doktora giden varmi. İbrahim Kaya mi dursune hanimmi arada kaldım. Giden memnun kalan veya kalmayanlar yazabilirmj
tatliiannnee ebru345 yav bacım sen kafayı mı yedin marsa da dogurulur mu Dr ıyı de olsa it gibi azarlıorlar ebeler hemsıre ler ben aciline gittim Bi kac Defa dedım. Burda doguranda gercekten akıl yok gitme oraya bence
Minnaklarinannesi001 ebru345 12 yıl önce marsa da çalışıyordum İbrahim bey yılların doktoru mecburiyet durumu varsa ona gidebilirsiniz
afroditt tatliiannnee kesinlikle katılıyorum durumun yoksa şehir Hastanesine git ondan iyi. Ben sadece geceleri çok mecbur kaldığım sürede gidiyorum Marsaya gidilecek yer değil
tatliiannnee afroditt balcalıya da gidebilir ben hem özel hem balcalı takıplıyim cok da sevıorum hemsırelerı cok ılgılı orda dogum yapcam ınsallah
ebru345 Kizlar muayene için diyordum. Eve yakın diye @sadett @afroditt @Papatya1997 @Princessmom @tatliiannnee
tatliiannnee ebru345 o zaman git muayyene olmak ıstıorsan ama kesinlikle dogum ıcın gıtme dogum ıcınde hangı hastaneyi ıstıorsan bı kere de olsa dogurmak ıstedıgın hastanede kaydın olsunn
ebru345 tatliiannnee doğum için hiç düşünemem. Haluk ballı ersin surmeliler veya balcalıya gitmeyi dusunuyorum buranın yabancisiyim pek bilmiyorum hastaneleri
tatliiannnee ebru345 tavsiye ederim haluk ballıya özel olarak bende ona gıdıorum ama devlet olarak da balcalı hayırlı dogumların olsun kuzum ınsallah
Rukiye00 Minnaklarinannesi001 Peki Ben pazartesi günü hastaneye gidecem Normal olma ihtimali de var Ama ben sezeryan istiyorum Alırlar mı sezeryana