Hmyr_ygt Haftaya kontrole gideceğim 13. Haftada cinsiyet belli olur mu ? Siz kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Umutlu2272 Hmyr_ygt 11.haftada gitmiştim daha çok ufak belli olmaz dedi.16.haftada gitmeyi düşünüyorum kesin oluyormuş.
Calasun Hmyr_ygt 13 de ikili testte ben anlamıştım 😂😁14 de de gittigimizde dogru gördüğümü ögrendim ogluşum oldu erkenden gösterdi 😂😁 bize saklamadı inşallah sizinde öyle olur 🐣🙏🏻
Umutlu2272 Albatros3501 bende 11. Haftada 2li test oldum ama doktor daha ufak belli olmaz dedi.sizin cinsiyet neydi
Albatros3501 Umutlu2272 kız cinsiyeti canm. 11 haftada görünmez zaten 12 haftada görünmemişti benimki. Cinsiyet için 13 haftada yaptırdım ben ikili testi 14 haftaya kadar vakit olduğu için. 16. Haftada kontrolde de bakıldı yine kız dedi doktor.
Melekimsi Tubiss gayet normal durumlar bunlar , bazen çok bulanır bazen hiç bulanmaz hatta Benim ilk 3 ay hiç bulantım olmamıştı .. her hamilelik ve süreç birbirinden farklı ilerler , daha çok farklılıkla karşılaşacaksınız 😊 tedirgin olacak bir durum değil 👍🏻
Hmyr_ygt fencianne oooo ben çok sabırsızlık o zamanı bekleyemezdim herhalde 😄 ama bazıları popişini dönüyor göstermiyor tabi