gkcnn Alışverişe ilk nereden başladınız şimdilik beşiğimizi ve bebek arabamızı aldık başka hangi eşyalarla başlamalıyım
Pineapplee gkcnn en büyük masrafları halletmişsiniz zaten ☺️ Bez ve ıslak mendil stoğu yapabilirsiniz isterseniz 💁🏻♀️ Yada alacaksanız süt sağma makinesi ve biberonlar.. Yoksa da zıbınlardan başlayın zaten almakla bitmiyor kıyafetler 😂
Aysenkaplann gkcnn biberon, ateş ölçer, bebek çantası, yenidoğan takım, ıslak mendil böyle devam et canım
CananDuru gkcnn bebek bwzinprima primium care yada sleepy natural alın bence ilk aylarda pamuk ve su ile silidim ben sonra su sleepynin asiri dogal bibıslak mmendili varya bambu ondan aldim hep kokusuz falan ama ek gidaya gecince degistirdim cunkü sanki kakasinin kokusu kaliyordu simdi oglumda da ayni yaparim 🤗
siriniko2511 Kesinlikle maddi olarak fazla olan ürünlerden başlayın. Mesela biberonlar, kremler, şampuanlar falan kıyafetlere göre daha pahalı. Takip edip fiyatı düştükçe bunları alın kıyafet falan her zaman alınıyor😊
CananDuru Gamzeparlakk ben kızımda 20. Haftadan sonra baslamistim cunkü cinsiyeti 20 de ogrenmistik ve anca yetisti alisveris simdi ogluma hamileyim 26 haftaligim daha hicbirsey almadim gidip sona birakinca maddi olarak agir geliyor cunkü surekli zam geliyor bu hafta ogluma alamya basliyorum inşallah