Mervestark Şu an 30+4 haftalığız, son adet tarihim 15 ocak , doktor 18 ekim demişti sanırım ama ekim dediğine eminim 3 gün önce kontrole gittik bebeğin başı 31 haftayla uyumlu dedi rahim ağzı uzunluğu/kısalığı sınırda dedi sizce eylülde doğurur muyum ?
Egemen_ozgur_annesi Mervestark hesaplamanda bir yanlış var bence. Benimde son adetim 18 ocak ve 28+4 günlüğüz senin 29 haftalık olman gerekiyor. Bir de ultrason da önde gitmesi hiç birşeyi değiştirmiyor. Güzel besleniyorsun gelişimi iyi demek bu. Benim ilk oğlumda da öyle demişti doktor 2 hafta önden gidiyor demişti bende senin gibi 38 haftalık doğurcam sanıyordum ama doktor da söyledi bu doğumu etkileyecek birşey değil bebeğin gelişimi iyi demek. Gerçekten de tam 40 hafta 1 günlükken doğurmuştur. Şimdi ikinci de önde gelişim olarak bakalım nasipse vaktinde saatinde gelir inşallah bebişimiz 🥰
yigitinannesiiiii Mervestark kız benim 13 ocak sat 29+2 yim sata göre doğum planınız yapılıyor bebeğin gelişimine göre değil yani erken doğumunuz buna bağlı olmaz rahim ağzı kısalığına bağlı olabilir belki dokturunuz böyle bi durum var dediyse 😉
Mervestark Egemen_ozgur_annesi eksik yazmışım benim 29 haftalık olmam gerekiyor ama ayriyetten doktor 1 hafta bebek önde dedi, ama sanırım bunun önemi yok tam haftamda doğurucam değil mi
Mervestark motherofcats eksik yazmışım normalde 29 haftalığız bebek de 1 hafta önde, 3 gün önce de son kontrolde 30 haftalıksın dedi doktorum
Mervestark Vera09 evet 29 haftalık normalde bu arada erken döllenme mevcut bende, ama doktorun dediğine göre de 30 haftalığım kafam çok karıştı
Mervestark yigitinannesiiiii sata göre yapılsa bile benimki bide erken döllenme, araya sayılar girince benim beynim error veriyor hahahah
Mervestark yigitinannesiiiii bu arada rahim ağzı sınırda dedi doktorum, 13 sayısı söyledi o arada bebeğe heyecanla bakarken hiç dikkat etmedim 13 mm mi 13 cm mi bi fikriniz var mı doğum pozisyonunda bu arada bebiş
Mervestark Ebruka02 hiç bilmiyorum 17 ocak ilk deneme yapıldı ondan sonra gebe kaldığıma eminim ama ilişkiden önce de adetliydim 2 gün sürdü adetim kahverengi lekelerim vardı sonra ilişkiye girdik korunmasız şekilde
Egemen_ozgur_annesi Mervestark aynen bir aksilik olmazsa inşallah bebekte de sende de vaktinde saatinde doğurursun arkadaşım😊
Vera09 Mervestark ben de ultrasonda bi hafta önden gidiyorum ama erken doğum diye bişey demedi. Rahim ağzı kısalğıyla ilgiliyse bilemiyorm