9 ay gözümü açıp kapatana kadar geçti ❤
Kayseride olup haber bekleyen arkadaşlar vardı.
Kayseri sehir hastanesinde yaptım tam 40. Haftada dakik bir bebisim var :) 4 temmuz da sabah 10 dan sonra hafif hafif adet sancısı gibi başladı ağrılarım bol bol ada çayı içtim sıcak suya oturdum. İlk gebelik olduğu için panik yaptım sancılarım çok siklasmadan gittim en büyük pişmanlığım bu açıkçası aksam 7 de gittim hastaneye nts girdim 2 buck santim acilmam vardi daha sonra doktor 2 saat bekle gel dedi o iki saat eşimle hastanede sürekli yürüdük sancilarim iyice sıklaştı saat 9 da tekrar nts girince yatış verildi acilmam 4 yada 5 cm di. Gece 2 ye kadar beklediler acilmam artmadı suni sancı verdiler daha fazla beklememek için. Saat 6 da iyice artınca artık eşime söve söve bir hal oldum 😀😀
Saat 9 dan sonra dogumhaneye aldılar bebeğimin saçları görülmüştü çünkü 🥰 yaklaşık 20 dakika sürdü ve başka bir ebenin karnıma baskı uygulaması ile anca doğum yaptım. Evet o ağrılar çok fazlaydi nts ağrısı sancılarım vs vs ama inanın hiç birini hatırlamıyorum ❤ kesili oldu dogumum acilmam olmadığı için ne ara kestiler ne ara diktiler inanın hatırlamıyorum çünkü o arada kafamı sağ tarafa çevirip bebeğimi seyrettim. O guzelligini ürkek bakışlarını hemşire ablamızın kızıma aldığım cicileri giydirmesini onunla sohbet etmesini 🥲 Kayseri sehir hastanesi ile ilgili bir çok kötü yorum duymuştum ama inanın ebelerin hemşirelerin hepsi ayrı ayrı güzel ilgilendi bizimle ❤ 1 suratsız hariç 😀
Şimdi evladıma bakıp o günü düşündüğüm de sadece çektiğim cefanin cani sagolsun diyorum çok şükür rabbime 🥰 Bence dogurmanin en eksi yönü 9 ay içinizde taşıyıp alıştığınız miniği başkaları ile paylaşmak 🤣🤣🤣