Hallerimvarbenim Birminikcivciv Ay nerdeeeee. Hergün oksapar iğne, folikasit sonrasında vitamin, prilam. Tertemiz gebelik geçirenlere özeniyorum 😅
ldyarse Birminikcivciv Bende vitaminleri ara ara kullandım çünkü beni kusturuyorlar içemiyorum özellikle demir ilacını hiç içemiyorum vitamini sonradan değiştirdi şimdi içebiliyorum vitamini üç gün önce şeker yüklemesi yapıldı o zaman kan tahlili vermiştim b12’im çok düşükmüş
ipekveatlas Birminikcivciv doktorum bana eğer normal beslenebiliyosan hic gerek yok demisti gercekten de yokmus bebeğim cok sağlıklı doğdu cok sükür
Egemen_ozgur_annesi ipekveatlas ama bebek zaten senin Bedenindeki vitamini minareli çekiyor. Kullandığımız ilaçlar bizimde doğumdan sonra daha sağlıklı olarak kalmamız için. Ben gebelik vitamini(decavit) , demir ilacı, magnezyum, B12, D3 hepsini de kullanıyorum.
ipekveatlas Egemen_ozgur_annesi doğum yaptım kan değerlerim gayet normal kendim de eczacıyım düzgün beslenerek değerlerimi koruyabilmişim demek ki şu an iyiyim
btlbsr Birminikcivciv Folik asit D vitamini Omega Demir Kalsiyum, Magnezyum kullandım. Ama beslenmeye dikkat edilirse çok da gerek yok diye düşünüyorum demir için her gün bi kaşık pekmez içilse ilaca gerek yok gibi ama ben yapamadığım için takviye aldım.
Hallerimvarbenim ipekveatlas Eczacı momy bana eczacımız bepanthol kremin çatlak önlemede çok iyi olduğunu başka da birşeye gerek olmadığını söyledi öyle mi sence de 🌸
ipekveatlas Hallerimvarbenim ah canım keşke öyle olsa. bence asla öyle değil.. çatlak genetik bi durum ne sürersen sür çatlayasın varsa çatlıyosun maalesef. tabiki sen yinede vücudunu nemlendir bepanthol cok yoğun bi krem o bakımdan sür demiştir neden olmasın. ben bio oil kullandım ona rağmen çatladım🤦🏼♀️
Canpolat Birminikcivciv 9.Ayımdayım ferrum ve magnezyum hariç hiç kullanmadım .Kan ve vitaminler hep yüksekti nolur nolmaz kullandırdı.
Neslikra06 Birminikcivciv b12 iğnesi vuruldum başta folik asit içtim 2 aykadar birde bir kaç kez kan ilacı içtim başkada yok vitamin falan kullanmadım bebeğim sağlıklı doğdu şükür ama kansızlık varsa kan ilacını kullan bende kansızlık oldu ilaçta midemi falan kötü etti son zamanlar da içmedim doğum yaptığım gün ayağa zor kalktım kalbim pırpır ediyordu gözlerimin önü kararıyordu anca topladım kendimi 3 ay oldu doğum yapalı
zeynepaylaipek Birminikcivciv şöyle bir durum var kullanmak istemiyorum mideme çok dokunuyor benim ilk hamileligimi de bu ilaçlar mahvetti ama icmesem zaten benim değerlerim düşük ekstra bebek benden çekiyor ve daha da çok çekecek onda bir eksiklik olur korkusu yaşıyorum şuan zorla kan ilacını alıyorum gece yatarken yine de aşırı halsizim elim kolum kalkmıyor