Meelikeeeee 33+5 haftalığız artık kendimi durduramıyorum sürekli birşeyler yemek istiyorum. Kasmamak mı gerekiyor acaba😁 Sizde de durum öyle mi?
Misssitare Meelikeeeee 32 haftalığız bende öyleyim yeni yemek yedim bi daha yesem mi diye düşünüyorum. Günde 5 6 öğün yiyorum galiba. Yemek ve tuvalet bütün olayımız bu😅
Karelinannesi Meelikeeeee bende hiç doymuyorum 35+4 haftalık hamileyim. Ama bu haftaya girdim gireli de iştahsızlık var yani hem doymuyorum karnım sürekli gürleyip duruyor hemde kalkıp yiyeyim desem iştahım yok🤷🏻♀️ Kilo bile alamadım son 1 aylar alırsın dediler alamıyorum
Kubra_miray_szr Meelikeeeee ben sabah Kavalti yaparım birde saat 3 te meyve yanına büsküvi birde akşam yemeği 🤗🤗
Sldkzy01 Meelikeeeee Belki bi kactane kuru yemis salatalık filan:) Yalniz bunları söylerken daha 10 dk once yarim ekmek yedim ben😂
Ebrbre Bende 35+3 ben hep yiyorum valla kilo alırsam kalıcı olursa diye düşünmüyorum çünkü nasılsa vereceğimi biliyoruz ye kız sende kan olsun can olsun 😝😂
Meelikeeeee Ebrbre doğumdan sonra verilir ben de öyle düşünüyorum ama son atlar ödemden kilodan burnum yüzüm şişerse diye korkuyorum açıkçası🤣
Ebrbre Meelikeeeee onlarda doğumda gider canım bebeğin iyi olsunda kiloda verilir elbet ben ilk 5 ay hiç kilo almadım aldıktan sonra bile belli değildi hamile olduğum ama şimdi toplamda 13 kg aldım 😂