Asasasas Ozgehcs ay sizde mii harika burada eşiyle aynı gün doğup yükselenle bile aynı olan başak burcu bir arkadaş daha var yukarılarda 😅 22 eylülmüş onlarınkisi 2 rakamı uğur getirmiş, sizinki hangi gün?
Seyda94_ Eşimle sadece sene farkımız var O 23 Ekim doğumlu ben 24 Ekim doğumluyum Akrep burcuyuz . Evde ikimizde kendimizce hakimiyet kurmaya çalışıyoruz ama benimki daha baskın geliyo sanırım 😅♏🦂
Rabia_1658 Asasasas inanılmaz zıtız ben siyahsam o beyaz 😂 bazen o bazen ben alttan almaya çalışıyoruz ama herşeyde de anlaşamamak sinir bozucu oluyor çoğunlukla
Asasasas Rabia_1658 😅😅 olsun böylesi de aşk sonuçta 🥰 zıtlıkları idare etmeye çalışmayı öğreneceğiz hepimiz sonuçta 😅🌸
seventhings Ben yengeç eşim yay yaylara ayak uydurmak çok zor valla aşırı hareketlik gerekiyo bende evcimenim
yabadabaduu KkkkBbbb ay aynıyız 😄 sizin evliliğiniz de çatışmalı mı merak ettim nasıl anlasıyorsunuz😂
KkkkBbbb yabadabaduu haha evet 2 yıllık evliyiz daha yeni çatışmalar azaldı gibi 🤭 ikimiz de baskın karakter olduğumuz için çoğu şey de çatışma oluyor 😬
Benimdunyam_ Efkarli-Barbie ben kova eşim ikizler. İkizler erkeği candır, aşktır. Ya da benim eşim numunedir😂 ömrüm, kurt bakışlım diye ortaya düşcem şimdi linç edilmekten korkuyorum😂 8 senemiz bitiyor, iyi ki o😍
Benimdunyam_ Efkarli-Barbie ahahaha bu cevabı tahmin ediyordum😂😂😂 kova için biçilmiş kaftan olabilir ikizler erkeği😂😂😂 çok seviyorum 😂