Sermec27 Pgss klitoris çıkıntısı da oluyor canım veya kordon doktor kız dediyse kızdır çıkıntıyi pipiye benzetse bence söylerdi yine de belli olmaz detaylida herşey belli olur 🥰 sanki kafa yapısı kız gibi duruyor bende kıza benzettim
Tospikannesiiiii Pgss kız bebeklerde de çıkıntı oluyor canım hepten dümdüz degil bu 4 boyutlu sanırım bence de kız
Sum3434 Pgss banada 19.haftada bu sekilde kız dendi detaylıda 21.haftada erkek olduğu ortaya çıktı siz yine heveslenmeyin çok bazen iri bebek olunca da karıştırıyolar ☺
Pgss Sermec27 sevincem sevinemiyorum da hevesim kursağımda kalicak diye gönlümden kız geciyordu çünkü 😀
Sermec27 Pgss bilemedim canım dediğim gibi detaylı da belli olur net olarak ama 17 haftada gayet iyi bir hafta ben ilk oğlumu kesin olarak 16 haftada ikinci oğlumu kesin olarak 17 de öğrenmiştim 🥰
Pgss Sermec27 bende kızımı 16.haftada öğrenmiştim hiç böyle suphelerde aklıma gelmemişti çıkıntı işi karıştırdı 😀
Sermec27 Pgss pipi çıkıntısı olsa doktor söylerdi bence klitoris veya kordon çıkıntısı olabilir hakkında hayırlısı olsun canım 🥰
Kelebe05 Sum3434 merhaba bana da 17 haftada kesin kız dedi ama sanki üstün körü baktı devlet hastanesiydi belki de tecrübeli olduğu için kesin kız dedi ama acaba sizde kesin kız mı dediler sonuçta 17 hafta az bir hafta değil sağlıkla büyüsün 🥰❤️😍🤲
Yasi_2023 Sum3434 bana da doktorum 12+3 de kız dedi yüzde 90 emin olamıyorum karnım baya çıktı şimdi 16 ya gitmicem yarın yanılma olur mu beklimmi karın yapısına göre erkek ya da kız diye anlıyor çoğu kişi bi alakası var mı sizce