Nz27 moom222 medilife senem aras da cok cok iyidir ben bdüzünde hepsini hemen hemen denedm cogunu biraz korkak bi yapım oldgu icin :) beni psikolik olarakda rahatlatan anlayıslı yumusak doktor cok aradım
Nz27 winterwitch ışık hanım prof. Olan degilmiydi ben onu gebe takibi yapmıyor diye duymustum demekki ole bi durum yok
Nz27 Şöyle bi sıkıntı vardı medilife önceden üst düzey kaliteli hastaenydi şimdi doktor kapılarının önü karman corman ve iceri girer girmez arap kokuları Araplar esir almıs resmen hastaneyi :) zenciler falan cok karısıktı kapı önleri bu yüzden orayı bıraktım :)
teachersrn Nz27 ne zaman üst düzeydi acaba? Ben 4,5 sene önce orada doğum yaptım her zaman yavan bir hastaneydi bence, hiç memnun kalmadım bir daha da adımımı atmadım
Ayseakbulut Nz27 bu zamanda artık her hastane öyle bnde çok özel ve devlet olsun gittim denedim ama bu zamandaki tüm hastaneler de her insam çeşidi var malesef
winterwitch Nz27 ışık bey hanım değil :)) adam prof doktor kendi yeri var medicanın yanında tavsiye ederim
Nz27 teachersrn yani ben gittim zamanlar iyiydi hastane kadın dogıma gitmedim icin orasını bilemem ama suan benim icinde kötü arap hastanesi gbi bişi olmus
Nz27 Zeyyyneeep aaa ölemi bende hatice hanıma gidiyorumm cok alıstım ona evime de üc adımlık mesafede kendisni severim oldukca ilgiliii kacıncı haftanızdasnz 🥰
Zeyyyneeep Nz27 34. Haftama girdim bugün randevum var doğuma gelip gelmediğini henüz sormadım gece de olsa, onu öğrenmem lazım 🙈 Siz kaç haftalıksınız🥰
Nz27 4 tane doktor değiştirdim hamilelik sürecimde :) benim icin olan şey en basta yaklasım tavrı psikokik olarak benim icin bu cok önmli ilk hamilelik insan haliyle korku ve endişeleri oluyor inş dogumda hatice hanımla kolay geçer
Zeyyyneeep Nz27 ben 2 düşük geçirdim bu 3. Gebeliğim doktor doktor gezdim Hatice hanım gibi pozitif,strese sokmayan doktorla karşılaşmadım 🙈
Nz27 winterwitch :)) yanılmısım demekki o hastane de bi de bayan vardı da prof. Orta yaşlarda . İnş devamı da güzel olur sizin icin