Lilosum TBeyza Evet bazen toplu alımlarda indirim oluyor o gibi şeyleri takip ediyorum ama bez alamicam bebeğin gidişatına göre sonuçta bedeni
cansualisa Lilosum evet 13 haftalık kıza benzetti devlet Özel yüzde yüz erkek dedi pipisini verdi😀 15+1 15+4 te asistan doktor devletteki kıza benzetti yarın tekrar kendi doktoruma gidicem özele bakalım😀
cansualisa Lilosum kaç haftalıkken kız dedi 14+5 ti alışverişi yap dedi kızım oldu 😍🥰🥰🥰 iyi ki de olmuş 4 yaşında şimdi teyzesi 😍 😍😍
Lilosum cansualisa Oy maşallah tıpkı yeğenim gibi kıvırcık saçlı Allah başımızdan eksik etmesin yavrularımızı ❤️❤️❤️
Mltmsncn cansualisa cem bey banada pipisinin resmini gösterdi yüzde yüz dedi hatta o zaman 😅 öylede oldu. Ama pazartesi gitmenizi hiç önermem ben hep salı ve sonrasına randevu alıyodum. Cok ama cok bekleyebilirsiniz😑
Gmzbiri Lilosum en mantıklısı ayrıntılı ultrasonu beklemek bence. Şimdi almak istiyorsanız da cinsiyet belirtmeyen renkler modeller tercih edebilirsiniz
Gmzbiri Lilosum kıyafette biraz daha kışlıkların çıkmasını bekleyebilirsiniz o zaman. İç zıbın, müslin, battaniye, ıslak mendil vs alınabilir
Tueaksy Zaten kıyafet almak için erken bence biraz daha bekle iyice organı belirginleşsin öyle alışverişini var ben 21. Haftasında öğrenmiştim
Egemen_ozgur_annesi Lilosum canım valla inanma bence hemen. Ben devlete gidiyorum ama 14 haftalıkken doktor yüzde 80 kız dedi hiç çıkıntı falan yok dedi 20 haftalık olunca detaylı ya gittim perinatologa ve kesin erkek dedi benim pembe alışverişler arkadaşlara verilmek üzere kaldı köşede yani
Lilosum Egemen_ozgur_annesi Evet demek istediğim o ama herkes saçma diyor. Belki benim bebeğimin gelişimi yavaş belki cinsel organı 20 haftalarda cıkmaya baslayacak bunu anlatamıyorum kimseye cidden. Banada bacak arasını gösterdi bomboş ama hissedemiyorum
cansualisa Lilosum kuzu doktordakiii deneyime bağlı kızımda 14+5 te kesin kız alışverişe başla dedi mesela😀 illa detaylı beklemek durumunda kalınmıyor doktorun tecrubesi
Lilosum _mir_6547 Google mutluresim.com yazın orada foto yukle yazıyor yukleyın altta baglantı kopyala cıkıyor kopyalayıp buraya yapıstırın