Canselyaren Lizbonn ultrason görüntüsü de cnm valla bnde anlamadım iki çocuğumda bu haftada çok netti🙄bunu bnde. Çözemedim
Lizbonn Canselyaren valla her hamilelik değişik canım 😂 bende 16 haftalık olcam cinsiyetimiz bile net değil
Canselyaren Lizbonn öyle valla CNm salı günü de doktoruma randevum var cumaya erteliyeyim dedim😂 o zmn doktorum net söyler cunki
Lizbonn Canselyaren valla gösterirse söyler bize de kız kız dediler arada bi erkek dediler bakalım nette değil😂
Askld Canselyaren kız gibi çıkıntı göremedim şuanda dedi ama küçük bebek değişebilir bu haftalarda dedi . 12 .haftadan sonra degisirmi sizce
Askld Misrax teşekkür ederim doktor da kiz gibi dedi ama değişebilir dedi küçük çünkü hayla 12+1 .sizce degisirmi .16 .haftaya kadar değişebilir diyorlar
Lizbonn Lilosum kacıncı haftada öğrendiniz ? Ben oglumda 10. Haftada öğrenmiştim ama net göstermişti. Erken haftaysa eğer detaylıyı bekle derim
Gzdeee11 Misrax doktor bir tahminde bulunmadı sadece bacak arasında kabarıklı var dedi bacaklarını kapalı tuttu hep