Ozge Biranneikibebek_ kişinin profiline girip sağ üstteki üç noktadan özel mesaj gönder diyebilirsiniz 🌸 ama sizin ve karşı tarafın özel mesaj ayarlarının açık olmasına dikkat edin.
ZEHRaakkoyun Biranneikibebek_ yolu yarıladık gibi sanki 2 haftadır rahatsızım iyileşemiyorum bi türlü testte vermedim napıcam bilmiyorum 🥹
ZEHRaakkoyun Biranneikibebek_ hamileliğimden beri 7 aylık oldum hiç bi yere gitmedim hep kendimi korudum sakınan göze çöp batıyormuş demekki çok stres yaptım ben koronayı ondan oldum doktorum dedi panik atağınız var
ZEHRaakkoyun Biranneikibebek_ en zoru psikolojik rahatsızlık benim kuzenim hamileyken koronadan vefat etti 7 ay önce ondan sonra böyle oldum
Biranneikibebek_ ZEHRaakkoyun düşünme böyle şeyler canım hiç bir şey olmaz böyle olumsuz düşünmek enerjini düşürür zihnen kalben yorulursun
ZEHRaakkoyun Biranneikibebek_ doğru söylüyorsun canım kendimi biraz törpülemem gerek bu konuda bebeğim ve sağlığım için
Derya Biranneikibebek_ gahaha mesaj atmak istediğiniz kişinin profiline girip sağdaki üç noktadan atabilirsiniz🌸