Selam arkadaşlar bugun detaylı ultrasonum vardı . Oya hanım bakıyor, giderken önceki ultrason görüntülerinizi varsa hasta dosyanızı istiyor fakat benim ilk gebeliğim düşünemedim, götürmedim, hastanedekiler de uyarmadı ama sorun olmadı. siz götürürseniz daha sağlıklı sonuç alırsınız.
35-40 dk civarı bakılıyor eğer her şey yolundaysa. Sohbet edip bilgi de veriyor ilgili bir doktordu.
Yalnız ben asansör beklemeyi seven biri olmadığım için iki kat merdiven çıktım bebeğin eşi yorulmuş genleşmiş, bebeğin yüzüne yapışmış bebek organlarını gösterse de yüzünü göstermedi siz benim gibi Tezcanlı olmayın, asansörü sakince bekleyin. doktorum bana biraz dinlenin istirahat edince düzelir ve yüzü görülür dedi fakat bu sefer bebek hem elleri hem ayaklarıyla yüzünü kapattı, kendi tercihi saygı duyduk 😂😂 maalesef yüzünü net göremedik. doktor o kadar tatlı ki muayeneye geldiğinde istersen 5 dk uğra bakalım belki yüzünü gösterir dedi, özel hastane ama para koparır gibi tavırları yoktu yani, sevdim.
perinatoloji için toparlayacak olursak:
*** içeri babayı da alıyorlar
*** ücret 1000 TL
*** CD ve fotoğraf çıktısı veriyorlar (ücrete dahil) sizin çekmenize de müsaade ediyorlar.
onun dışında hastane odalarını da gezmek istedik ve doğum hakkında bilgi aldık. fiyatlar eylülde güncellenecekmiş ancak kabataslak
sgklılar için:
normal doğum 8.000 TL
zorunlu sezaryan 9.000 TL
isteğe bağlı sezaryan 12.000 TL
hem normal doğum hem sezaryan için epidural ekstra 1.250 TL
erkek bebek için 40 güne kadar sünnet doğum sonrası lokal anestezi ile 2.500 TL civarı
40 gün (veya 2 ay sonra yanlış olmasın) genel anestezi ile 4.000 TL küsür tabi bu fiyatlara eylülde zam geleceğini tekrar belirteyim.
Odaları güzel 3 çeşit odaları var standart, onun bi üstü değişik isimli jakuzili bir şey ekstra 500 TL bu oda, suit oda ekstra 750 TL
Hastane kuaför, oda süsleme gibi hizmetleri ek ücretle sağlıyor ancak benim doğumuma daha var diye fiyat sormadım.
Otopark var yeterli ilk 3 saat ücretsiz, 3-5 saat arası 10 TL şeklinde makul tarifeyle ilerliyor.
Bir de bir ebenin instagram adresini verdiler ücretsiz doğum eğitimleri oluyormuş anne-babanın beraber katılabileceği. instagram hesabı : mucizeavucumda (Ebe Merve Arpa) takip edip aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz kendisine dediler.
Bugun öğrendiklerim bunlar, bir de pendik medipole gitmeyi düşünüyorum orası evime 1 tık daha yakın. ama orada takipli olan/bilgi sahibi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim, paylaşmak güzeldir 🌺🌺
hepinize sağlık ve sevgiler 🎈