2koftemom Serenay07 bnde 32.3 bnde hazırlamadım depend aldım. Aslında yoplayıpçantaya koyma kısmı üşendirici😅😅 pijamayadı herşey var yoksa ilk cocuktan kalma aman bikere giymiştim zaten onları kullancam. Sadece isimli tavsan tulum siparişim kaldı.
yagmur_s Serenay07 34+0 ım çantam hazır sadece çünkü 10 gün sonra falan taşınıcaz anca o zaman yerleştiricem herşeyi
Mouradi Serenay07 36 haftadayım çantayı açıp kapatıyorum daha tam olarak bitirmedim ama hiç tavsiye etmem 😅😅 alışverişimide 32 haftada falan yaptım 😅
Bayancorek Serenay07 35+3 üz , dün doktorum erken doğum olabilir deyince bugün hazırladım direk hastane çantamızı ; her şey hazır ve ütülü idi zaten hemen koyuverdim, kafam rahat oldu en azından. Artık rahat bir şekilde yatıp bekleyeceğim. 🙈
Serenay07 2koftemom e varsa canım hiç alma zaten cok gıyılmıyor demi ya benım ilk gebelıgım bılmedıgımden soruyorm depend koymamz yeterlo mi alt iç çamasırı almamız gerek mı dogumdan cıkınca
eyuphaneylul1422 Bende 34+4 deyim 32 haftada herseyim hazırdı bugunde temızlıgı mı yaptım. Ne zmn gelecekleri bellı degıl hazırlıklı olmak en ıyısı🙆♀️🌸
2koftemom Serenay07 valla kilot diyosan bence gerek yok çünküçok kanaman oluuyor depend hem rahat hem kilot yerine geçiyor ben kullanmadım acıkcası 1hafta hemdekilot hem sıkıyır pişik yapıyor
eyuphaneylul1422 Serenay07 valla öldüm ama kalcama bır agrı gırdı uzanıyorum suan ev temizlendi ama ben pert🥴💃
yagmur_s Serenay07 evet 😭😭😭😭 eşim de güvenlik görevlisi her hafta farklı saatlerde evde oluyor büyük kolileri kendim yapıyorum 🥺 mutfak eşyaları biraz el oyalıyor ama bitmek üzere. 20sinde kiracı çıkacak umarım biz de 24ü gibi taşınıcaz temizlikten sonra 😭😭😭😭 yolda doğurursam evi yok çocuğumun😂😂
Serenay07 eyuphaneylul1422 cok agrılaeın varmı helede aksamları asırı bır sırt agrısı dayanamıyorm artık
eyuphaneylul1422 Serenay07 yok cnm sadece kalcama var oturup kalkınca agrıyo ayakta fazla durdum ondandır buyuk ıhtımal