Mrymcgty 10 hafta 4 günlüğüz, aşırı midem bulanıyor öğürüyorum resmen arkadaşlar sizdede öylemi normal mi
35esra35 Mrymcgty aynıyız.. hem hafta+gün olarak hem yaşadığın durum olarak😔ne yesem çıkarıyorum. Mideme birşey girdiği anda başlıyo bulanmaya. Bugün artık bacaklarım ağrımaya başladı. Yediğimde peynir ekmek (onunda yarısı çıktı yine) ve ev usulü kesme mantı (buda çatalın ucuyla azıcık) Haftanın ortasında 2-3 gün azalır gibi olmuştu sonra tekrar hortladı. Bitmicek gibi geliyo bana🤷🏻♀️
Remziyeerdinc Normal bir şey canım yağlı asitli içecekler yiyeceklerden uzak dur su içtiğinde bile kusman gelebilir onun için tuzlu kraker mideni tutacak şeyler ye bide doktor kontrole gidince söyle canım ona göre hap veriyor merak etme
Mrymcgty 35esra35 aynen benimde azalır gibi olmuştu daha doğrusu hiç kusma yoktu bulanöa vardı şimdi arttı birde ishal var buna mı bağlı onuda anlamadım sizdede varmı
seymaanurr Prilam verdi doktorum bana gece 2 tane içince rahatlattı ve devamlı leblebi yedim midemdeki bulantı ve asidi aldı çok iyi geldi
1236_35 Ben onzit içiyorum aşırı kusuyorum bı nebze olsa bastırıyor ama yinede kusuyorum hatta serum almaya gidicem kusmak çok kötü ilk hamileligimde de böyleydi son güne kadar kustumşimdi 12 kilo kadar kaybettim yapcak bişey yok😓😓
35esra35 Mrymcgty evet bi kaç gün hiç bulantım ve kusmam olmamıştı benimde. Sevinmiştim hatta bitti diye😮💨bende ishal yok aksine kabızlık çekiyorum tam beslenemediğim için. Suya hasret yaşıyorum. İshal için doktora görün kesinlikle hem kusman varmış hem ishalin vücudun ekstra dermansız ve susuz kalır bebeğe etkisi olabilir Allah korusun.
Mrymcgty 35esra35 ben aksine çok su içiyorum kussamda midemde bulansa içiyorum kraker falan midemi bastırmaya çalışıyorum, bu hafta gitcem inşallah tekrar bir