Nur_eda2 Merhabalar ben bu uygulamayı bugün indirdim daha ben 32 + 2 deyim maalesef çocuk kilosu 1.280 gram doktor çok küçük ve Zayıf diyor ve vitaminde kullanıyorum balık yağı kullanıyorum ama olmuyor faydalı kilo aldırdırcak şeyler nelerdir ne yemeliyim Sizce birde aşırı derecede vajina şişmesi yaşıyorum bunun neyden kaynakladınıda bilmiyorum bir yardımcı olursunanız cok sevinirim
Mysaa Nur_eda2 vajina şişmesini bilmiyorum ama bebek için gece yatarken bi muz bi bardak süt gün içinde bi kase yoğurt tüket yulafla aldırıyormuş kilo içine koy ye istersen onun harici haşlanmış yumurta peynir vs canım bildiklerim
yalcin_sevda Nur_eda2 canim haşlanmış yumurta kasar peyniri kabak cekirdegi baklagiller çok kilo aldırır bide her gün bir bardak ballı süt iç mutlaka
Kleopatraa Nur_eda2 Muz, kaşar peyniri, haşlanmış yumurta, badem, avakado, maden suyu.. Ben bunları düzenli olarak tükettim şükür önce sağlıklı bir bebek ve 4 kilo bir bebek doğurdum canım.. Diğer konu hakkında bir bilgim yok,geçmiş olsun..
Minigim38 Benim görümcem sutlac yemis sürekli 4 kilo dogurmus nesguik cici bebe falanda cok kilo aldırıyormus