MyLittleMiraclee mertedamom Bende 7 Haftalık hamileyim, hiç bulantum falan yok çok şükür.🙏 Umarım böyle devam eder, ilk hamileliğim.
MyLittleMiraclee mertedamom Benimde arada kasık ağrım olmasa göğüslerim şişkin olmasa bende unutucam.😍
Hallos Yillardir gebe kalmak icin ugrasmiştim inanin bu kusmalardan bile sikayet etmek haksizlik geliyordu bana Siiznki insallah uzun surmez,sifa olur ☺️
hilalpstc Hallos inanın bazen böyle düşünüyorum ben çok uzun süre harcamadım gebelik için ama çok çok istedim Allah nasip etti. Bunları sürecin bir parçası gibi düşünerek yola devam etmek gerekiyor 🥰
Rumiss 14+4 den selamlar azalacak yerde şiddetle devam ediyor bulantı ilacı kullan canım kendine eziyet çektirme çünkü çok uzun bir süreç gibi gelicek sana bulantın azda sürse benimde 6.haftada azar başlamıştı 8-9 da ultra yoğun oluyor özellikle
Afraaaa hilalpstc benimde ilk insan acemilik cekiyo ama umarım sizin uzun sürmez gerçekten zor süreçler😣
Elibo hilalpstc aynı durumdaydım 10 çeşit seyin kokusunu aynı anda ayırt edebiliyodum cok sukur prilam kullanıyorum rahatladım