Sehrbnon122 Kızlar 22 haftalık ikizlerime hamileyim ve beyaz akıntı hep vardı zaten hergün geliyor normal diye biliyorum ama bugun yapışkan sekilde birazcık beyaz akıntı geldi küçük küçük sizinde oluyor mu acaba bu normal bisey mi korkmam gerekiyor mu :-((
Meresss Sehrbnon122 3 gündür farklı akıntım var tam ben açıcaktım konuyu yapışkan derken nasıl afedersin benimki böle sümüksü deler ya öle iki gün önce yumurta akı gibiydi dünle bugun değişti
star3star Sehrbnon122 idrar tahlili ve idrar kültürü yaptırın sağlık ocaklark yapıyor. sonucu doktorunuza bildirin ben her ay düzenli yaptırıyorum enfeksiyon olma riski cok yğksek ikiz gebeliklerde.
yaseminndurmus Sehrbnon122 benimde beyaz peynir gibi kesik kesikti hafif kokusu oluyordu doktorum direk fitil verdi şuan normale döndü bende sirkeli pamukla siliyorum. Mantar demişti doktorum
Benherseydenoncebiranneyim Yapışkan derken böyle sümüksü gibi mi? Ben de son haftalarımdayım 38. Hafta. İyice arttı beyaz sümüksü geliyor. Sanırım süt kesiği dedikleri pütürlü olan normal değil. Bunun normal olması lazım
Sehrbnon122 Benherseydenoncebiranneyim bende cogu kişiye sordum kanlı ve sarı olan normal degil dediler beyaz olan normal miş
TeoMom Sehrbnon122 Aklında bulunsun canım vajlnadan sürüntü alıp herhangi bir enfeksiyon var mı diye bakıyorlar benim de bir ara dediğin gibi olmuştu ama bir şey çıkmadı enfeksiyon yoktu doktorum da baktı akıntım artmış günde 2 defa sirkeli suyla temizle dedi pek akıntım olmuyor artık
star3star Sehrbnon122 geçen hafta yaptırdım bende rutin kontrol olarak enfeksiyon çıktı biraz yüksek çıktı değer doktor antibiyotik verdi kullandım.benimde kaşıntım yanmam felan yoktu
TeoMom Sehrbnon122 Yok canım yakmıyor eğer geçmezse fitil kullanmak zorunda kalacağım zaten progestan kullanıyorum başka fitil kullanmak istemedim açıkçası
Sehrbnon122 yaseminndurmus kokusu yok benim ilk defa küçük bisey geldi doktora gidince söylyecem canım cok tesekkür ederim canım
TeoMom Sehrbnon122 Benim ilk hamileliğim de 21. Haftada kaybım olmuştu canım rahim ağzı yetmezliği şüphem var o yüzden 15. Haftadan beri kullanıyorum doğuma kadar kullanırım büyük ihtimalle
Sehrbnon122 TeoMom bende her gittiğimde doktorum ölçüm yapıyor cok şükür henüz bi risk yok uzunluk gayet iyi dedi
TeoMom Sehrbnon122 Benim blraz sıkıntı çok kısa değil ama tam sınırda 33 mm civarı senin kaç doktorun söylüyor mu canım