Halime2 Tospikannesiiiii bencede tekrarlayıp hamileliğini zehir etme kendine. İllaki için rahat etmicekse bu konuda uzman doktora gözük o seni yönlendirsin ben baktırmayı bıraktım. Okadar arkadaslarım covid gecirdi hamileliğinde kimsenin d dimerden haberi yok. Ama sen yinede bana bakma bu benim düsüncem bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli❤️
pediatrihemsiresi Halime2 64? 640 herhalde. Bol bol hareket halinde olun. Normalde coraspin başlanması gerekiyor ama her doktorun tedavi protokolü farklı olabiliyor
Tospikannesiiiii Halime2 doktorum gerek yok dedi canım aynen bebek de yolunda herşey bende kafa bulandırmak istemedim acıkcası
Ireemkcn Ftmgl1207 Bana geçirdikten sonra verdi 1 yada 2 ay kullan dedi. İğneye gerek duymadi bilemiyorum 🤔
Betulxxx Halime2 canım bende pıhtılaşma var. Normalde. İğne ve aspirin kullanıyorum hamilelikte. 8. Haftada kovit geçirdim hiç teste bakılmadı. Doktorum perinatolog. Her gidişinde ultrasonda bebeğe giden damar kan akışına baktı. Gelişimde iyi olunca hiç tahlil falan yapılmadı 25. Haftaya geldik
Eza Bende covid geçirdim doktorum enfeksiyon doktoruna yönlendirdi d dimere bakıldı 1.64 çıkmıştı. Kan sulandırıcıyı gerek görmüyorum hamilelikte yüksek çıkar zaten 3 4 görürüz bazen endişe edilecek bir şey yok dedi.