[silindi]
Öncelikle hanımefendi bu posta cevap vermek için avukat olmam gerektiğini bilmiyordum kusura bakmayın.Siz nasıl ki fikirlerinizi görüşlerinizi yorum olarak yazıyorsanız ben de bunu yapabilirim herkese açık bir post.Ayrıca dalga geçinilmemiş mi baş ucuna araba koy ne demek en basitinden. ben sabit fikirli bir insan değilim düşüncelerim kesinlikle doğru bundan başka bir şey asla düşünemem diye birşey de söyleyemiyorum.Empati yapıyorum yalnızca o kadının bunu hangi durumlarda sorduğunu bilmiyorum şartlarını bilmiyorum ne yaşadığını bilmiyorum.Ülkemizde bu konularda maalesef çok üzülen insanlar var ne yazık ki.Belki bu kadın da o kadınlardan birI ve yalnızca birşey öğrenmek istedi ne yapıyoruz yargılayıp dalga mı geçiyoruz.Daha güzel bir şekilde bilgimix varsa böyle birşey olmadığını bilgimiz yoksa da bilmediğimizi kibarca söylemek neden bu kadar zor.Ayrıca bu mahallenizdeki komşunuzun olayını benden size tavsiye heryerde anlatmayın çok üzücü bir olay ama vermek de kader de yalnızca Allah’ın elinde. Öyle bir olay yaşandı diye o zaman kimse istemesin artık.