cansualisa Ben ara öğün bahçe mini domates süzme peynir yarım yedim habire acıkma hissi oluyor😀😍 sizler ne durumdasınız?
Sehrbnon122 cansualisa kız ben niye acıkamıyorum yaa 22 haftayı bitirdik biliyorsun sende beni belki.. Ama hala öyle iştahım yok kaşar tost ve üzüm karpuz yedim o kadar bol bol su içiyorum sadece baska bi iştah yok bende
Ebbruc cansualisa daha 1 saat önce karpuz yedim şuan deli gibi açım, genelde şeftali. Karpuz falan yemeye çalışıyorum
kuzucumoglum cansualisa beni meyve kesiyor bu aralar sıcaktan mi ne 17+0 haftayim sabahları bir aksatmadigim yumurta oda yeni yeni başladım sonrası ne yaparsam artık
Bebekdelisi Sehrbnon122 bende var o tad acıkıyorum ama yiyemiyorum o yüzden şekerim düşmüş o tad ondan dedi sende baktır
Ebbruc cansualisa neyseki kilo almadım daha hiç alsam kahrolurdum 😂😂 valla yicez heralde ne bulursak devam
cansualisa Bebekdelisi şeker hiç tüketemiyorum neredeyse daha yeni kandan şekerime bakıldı gayet iyiydi
cansualisa Ebbruc bnde 1 kilo aldım diyordum tartıldım demin eski kilomu gördüm şükür😀😀😀 2. Gebeliğim 4 sene snra😀 en büyük korkum kilo😀
Kleopatra- 31 haftalık hamileyim 16 kilo almışım ya her yere yazıyorum belki görmüşsünüzdür 😂 Şimdiden sağlıklı bir hale çevirsem durumu ne olur bu kilonun 😂😂
Ebbruc cansualisa benim ilk daha, öküz gibi yemek yiyorum tabiri caizse ama çok şükür henüz almadım şöyle 7.aya kadar almasam mükemmel olur 😂
agylik Ben diyetisyen ile devam ediyorum 3 ana 3 ara öğün şeklinde gidiyoruz. Her gün hem etimi hem sebzemi yemeye özen gösteriyorum ama iştah yok bebek için yiyorum gerçekten 😅