hukukcuanne_06 Melikerva ya ben böyle bir şey buldum ucuz olunca güvenilir gelmedi çünkü diğerler aşırı pahalı https://www.partiden.com/urun/altin-cam-sebil-3-litre
Melikerva hukukcuanne_06 iş görür aslında . ayy ekonomi kafayı yemiş durumda yanlış olmasın 80 mi 120 mi o civarda birşeye almıştık ki çok güzel benimki şimdi 400 500 🤦🏻♀️
Bayancorek Tospikannesiiiii Göğüs pedini neredeyse 25. haftadan beri kullanıyorum ben epey bir akıntım var o yüzden koydum aslında. 🙈 Süt poşetini de erken doğum ihtimalim var o nedenle koydum Allah korusun bir aksilik olurda küveze falan girerse sağmam gerekir lazım olur diye. 🌸 Banada epey yeterli geldi, bazı listelere baka baka eledim azalttım. 🤗
Elaeyl Begumhan çok sağolun böyle derli toplu bir liste görmek benim çok işime yarayacak 20 haftalığım yavaş yavaş alıyım eksikleri diyordum ama ne alcam ne kadar alcam bilemiyordum
Begumhan Elaeyl Trendyoldan valiz duzenleyici organizerlerden alirsaniz dogum cantasi icin olan 6li setlerden, cantaniz daha derli toplu oluyor. Ben bebegin ve kendi kiyafetlerimi valizin iki tarafina böldüm bir tarafi benim bir tarafi onun ve organizerlerin icine ne koydugumu ustlerine yazdim yapiskanli kagitla ki karismasin diye. Ozellikle bebek dogunca hemsireye verilecekler diye annemler bilemez diye aklinizda olsun daha kolay olur size de🙋♀️
Bayancorek asuyalin Eksik yazmışım 😂 2 adet 5 li koydum, birini hemşireye vereceğim diğer ikisi yedek. Erkekler biraz fazla batırıyor ama 5 zıbın yine de çok. Bir tane iç zıbın koydum ve her hastane çıkışının içine de 1 er tane den 3 tane çıt-çıtlı zıbın koydum. Yeterli bence normal doğum olursa 1 gün kalınıyor sonuçta. 🌸🙈
asuyalin Bayancorek ikinci doğumumu yapacağım, ilk çocuğum erkekti 😂 6 takım, 5 zıbın değiştik, zar zor yetti, çünkü erkek çocukları ilk doğduklarında her bez açtığında havaya işiyorlar 😅 sen bilirsin canım benlik bir durumu yok 😀
Elaeyl Begumhan çok teşekkür ediyorum, ilk gebelik olunca neyi nasıl yapcam sasirdim kaldım açıkçası Çok mantıklı organizatörler yazdıklarınızı ss aldım, Siz kaç haftaliksiniz
Melikerva Tiredmother ya ilk doğumumu hatırlamıyorum resmen 🤦🏻♀️ Ne götürmüştüm kaç çantayla gittim hafızamda boşluk Çar o dönende 😁
Melikerva Obirgebe onda tamamen acemiydim 1 gün önce doktor kontrolüne gittim doktorum gel suni sancı vereyim günün geçiyor dedi ayy dedim bugün yemek yedim hiç hazır değilim ben yarın geleyim belki açılmam kendiliğinden olur . Ertesi gün gittim ama ne götürdüm ne yaptım hatırlamıyorum 😁ama bu kadar ıvır zıvır yoktu çünkü ilkini normal bekliyorduk olmadı. Genel anestezi olmuştum . Şimdiki doktorum spinal öneriyor bende diğer çocuğum beni sağlam görsün diye kabul ettim ama baş ağrısını göze alamam migrenim var zaten . Ondan yanıma kahve makinesi aldım küçük birşey zaten
Obirgebe Melikerva ilkde genel 2. spinal oldum merak etme korkulacak bi aprı olmuyo ben normal nescafe ve bol su tükettim şimdi tekrar spinal olcma
hukukcuanne_06 Melikerva ya hiç aklımda yoktu bi iki ay önce english homeda 400dü şimdi 600 olmuş, en olmadı almayacağım su takımımın sürahisi yeter ya da normal karaflar zaten bi sürü masraf ettik sebil de olmayıversin😅
smallbaby Melikerva yok bacım böle zor olur eve bi ameliyat odası hazırlayaydın dr da bukadar eziyet çekmeyesin diye hemmen gelirdi😅😅nasılda tatlı anlatıyon herşey gönlünce olsun hayırla sağlıkla al bebişini kucağına🥰🥰
Begumhan Elaeyl Rica ederim 34+5 iz. Bugun hazirladim hastane cantami taze taze paylasayim dedim hazir konusu acilmisken. Saglikla gelsin bebislerimiz🙏💙
Melikerva Obirgebe oğlumun burcuna göre musiki açtırayım diyorum birde doğumu kolaylaştıran bir makam var onu söylemeyi düşünüyorum