Ela4810 Bsragrkan kuzum benim ki tüp bebekti. Adetime 5 gün vardı sonrasında 50 küsür sonra 100 küsürlerde çıkarak devam etti. 2 günde bir, 1 hafta kan verdim. Sonrada keseyi gördüm zaten
iroshiko Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım.Transferin 11.günü kan verdiğimde 394 olmuştu değer.Sonra 2 gün sonra 2000lere çıktı ben meraktan bir kere daha yaptırdım iki üç gün sonra 20.000 olmuştu.6+6da kalp atışını duyduk bugün de 24 haftalık olduk🙏🥰
Ela4810 tazecikannee yaaa kuzum benim, hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına, bebeğini. Benim kide 5. Gün embriyosuydu. Transferin 6. Günü 20,51 di😁
RehoGelin tazecikannee ben zaten şüpheliydim kendimden kan verdim direk 0.599 çıktı sonuç doktor negatif dedi ama bende gebelik troidi var oda yükselmişti dedim bu pozitif eşim kendince kızdı insanı boşuna umutlandırıyorsun diye dedim ben umutluyum sen umutlanma 2 gün sonra adetime 3gün vardı tekrar kan verdim sabahına eşim nöbetçiydi sonucuna bakmış ve 75 ile gebeydim 🤭🥰
minikdugm3 nutellaningizlitarifiyim merhabalar alttan muayene yaptırılmamasını önermenizin sebebi nedir birkaç yerden daha duydum da merak ettim doğrusu?
nutellaningizlitarifiyim minikdugm3 Allah korusun düşüğe sebep olabiliyor bebek daha yeni tutunuyorken zorlamamak lazım çünkü bu tür muayenelerde kendimizi çok kasıyoruz zaten çok zor görünür ilk haftalarda kese en sağlıklısı ultrason görüntüsü 6-7 haftalarda gitmek daha mantıklı hem keseyi görürsünüz hem kalp atışını dinlersiniz 🙏🏼
minikdugm3 nutellaningizlitarifiyim yaa öyle mi ? Tamamdır aklımda bulunsun öyle bir şey doktor isterse kabul etmiyim teşekkürler 🙏🏻♥️
nutellaningizlitarifiyim minikdugm3 ne demek rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏼 Siz istemediğiniz sürece bu tür bi muayene yapmazlar zaten önerilirse reddedersiniz ona göre haftanızda gider muayene olursunuz 🌹
Ega İlk gebeliğimde 3600 dü 4 haftalıktı 2.gebeliğimde 17000lerdeydi 5 haftalıktı allahın izniyle 1 ayım kaldı 2.bebeğime kavuşmaya araları 1.bebğim 15 aylık bana sabır kolaylık dileyebilirsiniz 😂🌼