nutellaningizlitarifiyim 6000 lerdeydi 5 haftalıktı♥️ adet gecikmesiyle test yaptım pozitif çıktı 👶🏻🥰 ve tatildeydim adet geciktirici kullandım 3 gün bıraktıktan sonra gün içinde adet olursun demişti eczacı 5 gün gecikince şüphelenip test yaptım ve sonuç şimdi 16+6 🤗😇
tazecikannee Rozmari bne bugün yaptım canım 4+2 407 beta çıktı bende pazartesi günü doktoruma gidicem bekliyorum 🤲🏻
nutellaningizlitarifiyim tazecikannee şu an çok erken beklemenizi tavsiye ederim 5-6 haftada anca görünüyor kese ve sizin vücudunuza da bağlı bu. her ihtimale karşı alttan muayene yaptırmamanızı öneririm hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🙏🏼
minikdugm3 nutellaningizlitarifiyim merhabalar alttan muayene yaptırılmamasını önermenizin sebebi nedir birkaç yerden daha duydum da merak ettim doğrusu?
Biranneikibebe 120 ile öğrenmiştim sonra iki günde bir kan verip tahlil yaptırdım iki katına çıkıyormu diye 1000 lere Geldiğinde doktora gittim kese görünmüştü :)
Seb Annesihemsire yaa bende dusuklerim var diye adete 5 gun kala 21 le ogrendim daha yeni senin nadil suan canim hsyirli oldun bende hep bi korku
Annesihemsire Seb şimdi 23+3 günlük işte başlarda kanamam oldu yine hep ama şimdi çok şükür herşey yolunda. Tabi ben hala korku içindeyim her an bişey olacak korkusu yaşıyorum.
MirayAlya Meliko merhaba🙂içim rahatladi yorumu görünce. Benimde 5+4 51707 çıktı. Bir hafta gecikme ile. Herkes düşük yaznca acaba sorun mu var dedim🥺 henüz bebeği göremedik keseyi gördük sadece sizde bir sorun olmadı degil mi yüksek çıkması?