Nur_6 Merveakss bilmiyorum ama tek dediler hatta doktorum ikiz olabilir dedi ama ultrasonda tek çıktı
MeltemAK27 tazecikannee kasık ağrısıyla gittim doktora henüz adetim geçmemişti 34. Gündeydim yani bazen 35. Günde adet oluyordum o yüzden ağrım olduğunu düşündüm çok şiddetli bi ağrıydı gece acile gittik beta 471 çıktı orda öğrendim 2 gün sonra 1440 oldu ☺️
MeltemAK27 GunEsila benimde öyleydi onun tarihini mutlaka doktoruna düzelttir benim 29 Mayısdı adet tarihim 03 Haziran yaptı ilerde gelişimde bir problem mi var acaba diye tereddüte düşüyorlar ve rapor tarihlerinde problem yaşanıyor düzelttir mutlaka
Duygumut Merhabalar, Ben öğrendiğimde 6754 idi regl 6 gün geçmişti sizce kaç haftalık? doktor söylemedi bu perşembe bakacak.
Nujinkanat Duygumut ben gittiğimde sağlık ocağında test yapmıştım 5 veya 6 haftalık demişti yarın gitcem bakalım doktor ne diyecek
mucizeolsunn tazecikannee 4 günlük gecikmeyle dün 22 çıktı değerim çok düşük geldi gözüme inşallah sağlıklıca ilerler 😞hayırlı olsun size de 🌺
290811 İki gün gecikmeyle 7000 kusürdü 12 gün sonra kalp atışları için çağrdı bugünde duyduk çok şükür kalp atışını 🌸