_gmzenur_ tazecikannee 8,02 beta değeri ile öğrendim reglime 6 gün vardı🥰 Şu anda 12+6 haftalık olduk👼🏻
MirayAlya Meliko merhaba🙂içim rahatladi yorumu görünce. Benimde 5+4 51707 çıktı. Bir hafta gecikme ile. Herkes düşük yaznca acaba sorun mu var dedim🥺 henüz bebeği göremedik keseyi gördük sadece sizde bir sorun olmadı degil mi yüksek çıkması?
Meliko MirayAlya çok şükür ikili taraması kalp atışları hareketleri herşeyi çok güzel tsh dışında ki tüm hormon ve vitamin depolarım yerinde olduğu için gayet güzel bir sonuç aldık için rahat olsun hatta iyiki geç öğrenmişim zaman geçmiyor 😂😂
Zeynepgrgvs Mervecan1 benim de aynı durum 2 Temmuz da son adet tarihim 28 de olmam gerekirdi Pazartesi kan verdim 163. Çıktı yarın keseyi görücez allahın izniyle
aysimaturkan tazecikannee ilk öğrendiğimde 69 du 😂 hatta doktorum düşük olabilir dedi 2 günde bir kan verdim çok şükür gayet güzel yükseldi şimdi 9+4 haftalığız ♥️🙏🏻
nutellaningizlitarifiyim Zeynepgrgvs evet önermiyorum çünkü Allah korusun düşüğe sebep olabilir bunun gibi bi kaç hikaye duydum o yüzden temkinli olmakta fayda var ve kanama yoksa bile kanama riski oluşturabiliyor bilginiz olsun
Haticeyasaaa Tansu15 Amin canım sende sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın inşallah.Bu yolda beraber sayılırız 🤗
uykusuzbirben tazecikannee 3. Gebeliğim biraz da geç öğrendim tesadüf. O yüzden bu hamilelikte hiç beta testi yapılmadi 😄😄
-MucizeMelegiim- Minik1Civciv korkma kendini negatif yönde etkileme . Güzel ve olumlu düşün insallah güzel sonuçlar al..🌹
Nuran_-gvnmz1903 20 iken öğrendim 2 hafta boyunca karın ağrısı çektim reglim bir gün gecikme olmuştur gebelikten şüphe etmiyordum doktor yinede bir test yapalım diyerek öğrenmiştim 🤣