Kivircikkuala Nujinkanat benim adet düzenli kuzum 28-29 günde bir olurum 5 gün sürer beklenen adet günü kahverengili oldu işte az az 3 gün sürdü bugün dördüncü gün ve bitmek üzere nokta nokta geliyor
umena tazecikannee beklenen adetim 2 gün geçmişti 99,52 yle öğrendim (orduluyum bu arada 52 :dd) bir hafta geçti tekrar yaptırdım 1.624 çıktı vajinal ultrasonla keseyi gördük çok şükür iki hafta sonra kalp atışlarına bakalım dedi dr
OzlmDvg Doktor (cildiye) ilaç vermişti, biz de artık gebelik düşünüyorduk ve ne olur ne olmaz diye kan testi yaptırmak istedim ilaç kullanmadan önce ve sürprizz 14,62 ile erkenden öğrendim. Henüz adetime 6 gün vardı 🫶
ldyarse tazecikannee Şüphelenip test yaptırdım 4,5 haftalıkmışım 1000 küsürlerde çıkmıştı. Çok şaşırmıştım. Geçen ay adet olduğumu düşünüyordum. O gene üstüne görmeymiş. İlk hamileliğim 😂
ozgeozcan Seb iki gün sonra 71.43 çıktı bi daha da baktırmadım 5+4 haftalıkken keseyi gördük 6+3 de kalp atışı dinledik şu an 16+5 haftalığız oğlum olacak 🫶
Kocagoz88 Bsragrkan adetime 3 gün vardı. 18 ocakta 4.2 çıktı dayanamadım ertesi gün yaptırdım yine akşam gece gibiydi 16.58 çıktı 😂😂
cileklicookie tazecikannee adetten 5 gun evvel 97 beta ile öğrendim Ilk kizimda adet gecikmesinden 7 gün sonra 32 bin falandi 🤌🏻