GlahKanat Klişe olucak belki ama çok şükür buraya bana da yazmak nasip oldu 😇 25 Eylül salı günü doktorumun tavsiyesi üzerine suni sancı ile doğumu başlatacaktık. Bize verdiği saatte hastane de olduk. Doğumhaneye gönderildim hazırlanmam için. Açıklığım yoktu sürekli çatı muayenesi yapıp bakıldı maalesef 4 saatin sonunda yine de açıklığım olmadı ve doktorum sezeryan önerdi bu arada 40+1 idim. Bende her anne gibi sabırsız bebeğimi bekliyordum. Neyse gelgelelim beni Doğumhaneden alıp ameliyathaneye götürdüler. Tabi eşim kardeşim vs kapıda beni bekliyor, onları görünce ağlamaya başladım. Ameliyat masasına alındım, spinal sezeryan oldum. O kadar korkuyordum ki beni kesip biçecekler ya hissedersem diye, kesinlikle öyle bişey YOk doktorum çok iyi bi doktordu. Geldi bu işi yapacağız kızım dedi.benimle çok güzel ilgilendiler. Adım adım haberdar ettiler. Bebeğim doğduğunda yanıma verdiler, o an dünyalar benim oldu👼 Dışarı çıktiğımda belden aşağım uyuşuk eşim ve bebeğim beni bekliyordu. Odama geldim ve yakınlarımın yardımıyla kızımı emzirdim. Şuan gaz sancılarım var, haliyle biraz da sancılar. Ama kızım yanımda ve size hastane odamdan yazıyorum bugün taburcuyuz Allah’ın izniyle. Uzun oldu kusuruma bakmayın, soru sormak isteyenler için burdayım. Hakkınızı helal edin, rabbim hepimize bi avazda doğurmayı nasip etsin 🤲🏼🌸👼
Minnosuveannisi GlahKanat allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏼❤️ Bende baya post açtım 2 gündür normal mi Sezeryan mı diye size de soriyim nasıl geçti çok var mı ağrınız 🙈
Gamze111 GlahKanat bende çok kararsızım 37 haftalığım normal i yapamazsam sizin gibi sonrası sezeryan olur sa iki ağrıyı çekmek istemiyorum çok panik birisiyim ben de
GlahKanat Minnosuveannisi amin çok teşekkür ederiz😇 çok hafif bir ağrım var ama gaz sancım çok vardı o şiddetliydi bunlar çok önemli değil 😇🙏🏻