3453- Merhabalar . Birkaç gündür saat kurup 16.00da Zeynep kamilden doopler randevu bakmama rağmen maalesef randevu alamıyorum. Daha önce alan oldu mu
Benimennembirmelek 3453- cnm bende çok uğraştım renkli ultrason için doppler den almam gerekiyodu kesinlikle alamadim ve renklo ultrasona giremedim şuan 36 haftalığım
Buseyvz7 3453- sabah 10 ’da artık canım o ben 3 hafta tam 10 da randevu kapabilmek için uğraştm sonunda 2 kasıma alabildim mhrs ye 9.55 de butun bilgilerini gir tam 10 da bas hızlı olursan kaparsın 😇 yoksa insanı delirtiyo malesef
Serap-Yigit 15:58 de Tüm bilgileri girmiş olun 20-24 hafta antenatal polikliniğini de ekleyin tam 16:00 da randevu ala basın. Ben aldım gittim memnun kaldım. 2 doktor ayrı ayrı baktı hatta
Harika178 Serap-Yigit benfe öyle yaptım da, doktorunuz kim acaba bana 7 kasıma verdiler, bir de resim filan veriyorlar mı acaba
Serap-Yigit Harika178 renksiz veriyorlar sadece. Renkli yok. Pelin hanıma gittim ben. Özel hastaneye gittiğim için ordan renkli resim alıyorum muayenede eğer kendini gösterirse. Güzel ilgilendiler 2 doktor çekti önce asistan sonra uzman. Hayırlı haberler alın inşallah
cennetinsusu Harika178 Sizde mi o şekilde aldınız randevuyu önceden hazırlayıp. Ben önceki gebeliğimde çok uğraştım alamamıştım. Bunda inşallah alırım. Saat 16 da mı açılıyor randevular kesin.
Harika178 cennetinsusu ben evet öyle yaptım ama ben o saatte değilde sabah 9.59 da mhrs de bilgilerimi hazır ettim saat tam 10 olduda mı bastım ama ilk mhrs yi arayın onlar size diycek randevu şuzaman şu tarih arayın diye onların o tarih arayın dediği zaman siz 9.59 da bilgilerinizi mhrs uygulamasında hazır edin
cennetinsusu Harika178 Çok teşekkür ederim. Saatleri öğrendiğim iyi oldu. İnşallah zamanı gelince bende bulabilirim. Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah 🤲🏻🥰
Harika178 cennetinsusu cok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz, inşallah alabilirsiniz sizde randevu😍