Aysunnn1907__ Benim doktorum 12 ya da 13.haftada gel söyliyim dedi. 22’sine randavu aldım. Tam 13+0 oluyor o zaman da :) bakalım inşallah pozisyonu uygun olur🤭
girl_boy_annesi hayallliiim KIZIM da 13. Haftada belli oldu oğlum da 12. Haftada ama bacak arası resmî yok ikisinin de
Ogretmenanneyim 11+4te kiz dedi bacağının arası netti boştu. 14+6 yüzde yüz dedi artık 🥰 resim var ama nasıl aticam
hayallliiim Ogretmenanneyim yaa sağlıkla gelsin googleden image yükle de oradan yükle linki değilde resim adresi kopyala kısmıvar oraya bas buraya yapıştır
Rabia_1658 hayallliiim bende 12+0 da öğrenmiştim cinsiyetini 20. Haftadayım hala kız duruşundan falan anlıyor doktorlar genelde, banada çevrem daha minik doğru olmayabilir diye canımı sıkmıştı ama boşver doktoruna güven emin olmadan söylemiyorlar 🥰
Rabia_1658 hayallliiim 🥰 hatta bak bak poposuna bak şunun hele bildiğin kız poposu bu ya diyip güldürmüştü bizi yani duruşundan popişinden herşeyinden anlayabiliyorlar ve eminim dediyse o değişmez kolay kolay merak etme canım benim
hayallliiim Rabia_1658 evet canım inşallah sağlıkla gelsinler en önemlisi o kanamam oldu acile gittim kanama alanı oluşmuş yine 🥴🥴🥴
Sinemkocak hayallliiim 26+3 olduk değişmedi 22.hafta da detayli ultrasonda yaptirdik ordaki doktorumuz da kız dedi 😊
bukurosnana hayallliiim 11+5 de ikili tarama testi olduğum zaman doktorum %90 erkek demistu ve değişmedi. Bebisin pozisyon önemli yoksa erken değil uygun pozisyondaysa 10. Haftadna itibaren doktorlar tahminde bulunuyor 🤗
hayallliiim bukurosnana anladım canım banada 12 de net dedi ama 12 de net olamaz diyenler oldu emin olmak istedim