hayallliiim Kızlar 11 12 13. Haftada pozisyonu uygun olup cinsiyeti belli olanlar bacak arası resmi varsa atabilirmisiniz
aygt hayallliiim ben 11+4 de doktora gittiğimde tahmin etmesini istedim. Kıza benziyor dedi ama sonra sanki siz bana kız diyemezsiniz dercesine bacaklarını kaldırdı ve ara bir çıkıntı vardı. Doktor gösterdi %70 erkek dedi. Ama ultrason fotoğrafı o an çekilmedi 💕🎈
Eldgrn hayallliiim 11+3 dün doktora gittim kendi doktorum değil testler için gittim cinsiyeti sordum neymiş cinsiyetsizmis öyle diyor cinsiyetsiz çocuğun diyor gıcık oldum 16 Ağustos’ta gidicem bide doğum günüm belki cinsiyeti belli olur söyler kendi doktorum
Annesininportakali53 hayallliiim şuan 23 haftalik hamileyim 11. Haftada bacak arasını gösterdi bombostu ve %90 kız dedi bende erken diye değişebilir düşüncesiyle pek alistirmadim ama 20. Haftamda öğrendim kızım olacakmış 🥰 yani genelde pek değişmiyor eğer doktor tahmin konusunda iyiyse şuan 23 olduk bile🧿
hayallliiim mommytobe_ ya bana 12+0 da gittim 2 gün önce özele gidiyorum cihazı da iyi baya pozisyon çok uygun net dedi ama arkadaşlar o haftada belli olmaz dedi doktorumda ısrarla net diyor kafam çorba işin kötü tarafı ben kendimi kaptrdım🤣
hayallliiim aygt canım ben senden de büyük gitmişim 12+0 çıkıntı olur demi erkek olsa pozisyon belli olsa
hayallliiim aygt bana cinsiyeti kesin değişmez kız dedi ama işte arkadaşlar da kafamı karıştırdı biz 18 de öğrenemedim falan diye ama bizim buradaki devlete gidiyorlar ben gittim bir kere cihazları çok kötü benim doktorun baya iyi cihazı
Dylann aygt 11 hafta çok erken ama erkek demek için benm doktor dedi kız ama çıkıntı var o çıkıntı yükselirse erkek derim iki hafta sonra bu kesn olur dedi
Rabia_1658 hayallliiim bende 12+0 da öğrenmiştim cinsiyetini 20. Haftadayım hala kız duruşundan falan anlıyor doktorlar genelde, banada çevrem daha minik doğru olmayabilir diye canımı sıkmıştı ama boşver doktoruna güven emin olmadan söylemiyorlar 🥰
happykidsandmom hayallliiim ben 11+3te gittiğimde %100 kız olduğunu öğrendim cihaz iyiyse doktorunuz da eminse doğrudur Allah bağışlasın :)
hayallliiim aygt bende bilemedim ama sağdan soldan baya baktı doktorum 10 dakikaya yakın kesin net cinsiyet partisi falan düşünüyorsan net yapabilirsin dedi
hayallliiim Eldgrn Mehmet boz diye bi doktor var bende sayfasında baktım 11. Haftada pozisyonu uygun olanlarda pipi baya belli yani benimki düz doktor net dedi inşallah değişmez 🥰🥰sağlıkla gelsin tabiki
hayallliiim Annesininportakali53 evet doktorum çok iyi cihazıda iyi birde emin konuştu normalde ihtimal olan şeyi çok dillendirmiyor ama işte arkadaşlar kafamı karıştırdı ama bende gördüm bomboştu 🥰🥰
Dylann Annesininportakali53 hmm bana da aynen kız dedi ben de zaten kız hiseedyorm değşceğni sanmyorm doktor iyi ve cıhazı da iyi