La_le OzgeSyr_ altını aç canım yada ayaklarına yada bacağına ıslak mendil sur karnına masaj yap sonra ısırıp yiyebilirsiniz 🥰😅😅
Seymoshh OzgeSyr_ sarılık olma ihtimaline karşı bıkmadan zorlada olsa sık sık doyurmalısın uyku genelde sarılık belirtisi olabiliyor bebek halsiz kaldığı için
fulyaablaoluyor OzgeSyr_ sezeryan dogum mu canim şundan soruyorum bnm kizim sezeryandi ama genel anestezi ile olmustu onuda zorla uyandiriyordum hatta bazen uykusunda karnini doyuruyordum bazi bebekler annenin aldigo narkozdan etkileniyorda
Gltanesi OzgeSyr_ vala benim ablamında öyleydi banyo yapılırken bile uyanmiyordu sarılık oldu sariliginin geçmesi de uzun sürdü şuan bir buçuk yaşında hala çok uyuyo akşam onda yatsa sabah ona kadar uyanmiyo ablam zor uyandiriyo biseyler yediriyor aç kalmasın diye
OzgeSyr_ Seymoshh Slnbrn mamayı az vermısız sekerı dusmus sarılık baslangıcından bır gun tedavı gordu sıfırlanmıs eve geldık uyanıyor geri uyuyor
Seymoshh OzgeSyr_ geçmiş olsun bol bol beslemeye devam hemen toparlayamaz zaten bugün öyle geçsede yarına biraz daha gözü açılır ama sık besleyin inş
OzgeSyr_ fulyaablaoluyor sezeryan canım spinal anestezi ile oldu. Hıc duymamıstım ama panikliyorum uyanmıyor bırde ayağını gıdıklıyorum flan yok
Gltanesi OzgeSyr_ vala dusunebiliyorum çünkü ablamda gördüm çocuğun hiçbir sıkıntısı yok ama uykuyu çok seviyor
Serap-Yigit OzgeSyr_ benimki de öyleydi. Hastanede yattık sarılıktan dolayı. İnşallah çabuk düzelir. Bizim uzamış sarılığa döndü maalesef 2 ay sarı dolaştı yavrum
Asasasas OzgeSyr_ sarılık varsa ondandır muhtemelen. Öyleyse, topuğuna sert bir şekilde parmakla vurmak uyandırır.. canı çok yanıyor ama sarılık olmasından iyidir acımayın vurun dedi bize doktor.. 👌🏼 şöyle yapıp pıt diye vuruyorsunuz
Asasasas OzgeSyr_ sonrasında keşke yapsaydım dememek için mecburuz yavrum.. ki hemşire demiş bunu demek ki sakınca görmemiş.. istersen doktoruna da sor emin ol ve yap 🥰🙏🏼