mre1630 Günde kaö tabak yoğurt yemek gerekiyor gebelikte birde soslu makarna falan yesem bi sey olur mu 4 haftalık gebelikte
Cns15 mre1630 2 kase 4 er kaşık yesen yeter canım ,soslu makarna çorba cips vs şeyler mideni yakabilir seni rahatsız edebilir
Bebekgeliyoorr mre1630 Hazır sos kullanmayıp kendiniz yapıyorsanız sakıncası yok. Yoğurdu da faydalı olduğu için ben her yemeğin yanında 1 kase yemeye çalışıyorum. En kötü ihtimalle ayran içiyorum.
Mom-babyyy mre1630 bende ilk gebeliğim ama takmıyorum takarsam hicbirsey yemem 😀 çok abartmadigin müddetçe sıkıntı olmaz
Deletedmom_11 mre1630 Melismelo Cns15 hanımlar bende bir sormak istiyorum ben market yoğurdu alabiliyorum malesef.Fakat açınca öyle 2-3 günde bitmiyor bazen 10 günü bile buluyor .Ama ne bir ekşime ne bir koku siz ne yapıyorsunuz yiyormusunuz yoksa yemiyor mu
Melismelo Bukadar takılmayın yaa ne olucak ki makarnadan 🙈 yoğurda gelirsek ilk 3 ay kabızlık sorunu oluyor yani bol bol yemenizde fayda olur bir ay diyetisyen eşliğinde beslendiğimde her öğüne bir tabak yoğurt ekliyordu canım soslu makarna cekti şimdi🤣
mre1630 Melismelo yeni hemileyim ya endişe ediyorum doktora haftaya gidicem o yuzden size soruyorum canım bilmiyorum hiç bi sey ilk gebelik 😬💕😘😘
Melismelo Deletedmom_11 valla bende market yoğurdu alıyorum ve genellikle 1-2haftada bitiyor birşey olmuyor acıkcası bilemedim
Deletedmom_11 mre1630 sizde ekşime koku yapmamışsa yiyor musunuz ay bu bile içimi şüpheye düşürüyor bozulmuş mudur vs diye
morportakal mre1630 4 Haftalık gebelikte beslenmenizi çok çok abartmayın bence. Yani o kadar minik şey günde yediğiniz 3 tabak yoğurttan ne kadarını alıyor olabilir ki? Bebek için diye diye beslenmeyi abartırsanız ilerleyen aylarda kilonuzun önünü alamazsınız. Merak etmeyin o sizden bi şekilde beslenir