Gul_Baharr Arkadaşlar akşam yemeği fikirlerinizi bekliyorum hiçbişi yapacak halim yok ama eşim iki saate işten gelecek ve ne yapsam diye düşünmekten bi hal oldum 😏 bu sıcakta ne yenir ve yormayacak şipşak bişiler 🤷♀️
kahvesever__ Gul_Baharr makarna yayla çorbası soğuyunca çok güzel oluyor pilav olur mercimek köftesi yada tavuk patates sür fırına ben Akşama etli mantar sote yapacam yanınada yayla çorbası yapacam birde karpuz 🍉 yeter fikir olsun
vesilece Gul_Baharr evde ne var canım 👀 ben hep siron bulundururum üstüne salçalı kıyma ohhh basit 🙈🙈 yada hazır mantı. Yani normal yemek yapıyom ama o gün yorgun yada keyfim yoksa bunlar kurtarıcı
umyahsen Gul_Baharr biber dolması ve karnı yarık 🤗 bugünkü menü. Eşim göreve gidiyor gitmeden sevdiği şeyleri yesin orda tek öğün ne bulursa
cansualisa Gul_Baharr bıktım artk zerzevatçı geçse de kavun alsam domates Menemen kıymalı bişiler yapsammm diye bekliyorum 😀 dün kıymalı dolmam vardı 2 tane kaldı kızıma şehriyeli tavuk çorbası yaptım vall bıktım yemek derdinden😀
Aag06 Gul_Baharr firinda sebzeli patates,pilav,salata tabi suan sadece aklimda ortada bi urun yok henuz baslamadim 😂
Rozmari Gul_Baharr buzlukta haşlanmış kuru fasulyem var kuru fasulye pirinç pilavı yapacağım yoğurt ya da belki cacık
Birmeleginannesi32 Karışık kızartma yapın patates patlıcan kabak biber kızartın üzerine sarımsaklı yoğurt yA da domatesli sarımsaklı sos en basit yemek
Gul_Baharr Birmeleginannesi32 aynn bunu yaptım 😇ama yağda değil fırında kızartım yanına pilav ayran tamamdır 👍
3babymom Gul_Baharr patlıcan biber közleyip domatesle pisiricem tadı güzel oluyo tavsiye ederim yanına da çocuklar için patates kızartması ayran