Bukett- Kızlar radyolog Ali ipek’e giden varmı? Ayrıntılı ultrason için gitcem Çukurambardaki klinigine memnun kaldınız mı
CananAtaak Bukett- evet ben gittim. Kesinlikle çok ilgili ve işinde çok profesyonel bir doktor zaten Türkiye genelinde sayılı doktorlardan birisiymiş. Fiyatı bir tık daha pahalı ama kesinlikle buna değer 👍🏻
Gfs Bukett- 2 ay önce falan gittim herşeyine çok güzel baktı biz çok memnun kalmıştık tavsiye üzerine gittik pişman olmadık. Ozaman 650 TL ödemiştik biz.40 dakikaya yakın baktı
Bukett- CananAtaak 750 TL alıyormuş aradım sordum ben 33 haftayim normalde gittiğim hastanede girmiştim ama rahimde perde var bebeğin gelisiminden emin olmak istiyorum daha yüzünü bile hiç görmedim Ali ipek görene kadar uğraşıyo herşeyi diye duydum
CananAtaak Bukett- ben yüzünü göremedim ama plesenta kapatıyormuş onun için. Ama Ali İpek bir şeyden şüphelenirse emin olana kadar bakıyor
Merve-8 Ben de gittim 20. Haftada çok memnun kaldım içim o günden sonra rahat etti diyebilirim sağlığı ile ilgili bebeğimin