ed26 Merhaba🌸ilk adet tarihim 17 temmuz 21inde bitti ve ardından 23-31 ağustos arası her gün denedik şu an idrar testi yapsam doğru sonuç verir mi beklediğim adet tarihim de 10 Ağustos ve maalesef hiçbi belirti hissetmiyorum göğüslerimde ya da mide bulantısı yok testi yapsam mı?
Sltnemir ed26 17 sinde adet olduysan bu ay da 14 veya 15 inde olman lazım tabi eğer 28 günde bir oluyorsan
aresinannesi1 ed26 ben adete 3 gün kala test yaptım negatif çıkmıştı adetim 1 gün gecikince yaptım pozitif çıktı
ed26 Feridece28 bazıları da adet gecikmeden yaptım pozitifti falan diyor okuyunca umutlanıyorum biliyosunız ki beklemek zor
Sltnemir ed26 adet günümü beklediğim ve kaset test yaptığım için erken gebelik testi ne zaman yapılıyor bilemem ama erken gebelik testlerinde yanılma oluyor diye duydum o yüzden adet gününü bekle test yap yinede sen bilirsin
Feridece28 ed26 illaki istisnalar vardır ama üzülmemen için adet gecikmesi beklemen daha iyi olur 😍 bende gebe kalmadan hep erkenci davranıp kendimi yıpratıyordum 😓
Sltnemir ed26 mesela diyelim bugün adet olmam gerekiyordu olmadim ertesi günü yaptım cnm aynı gün de kan verdim 500 civarıydı beta
Sedaduru Canım regle 6-7 gün kala kaset testte silik çıktı sonraki gün betaya baktırdım 9,87 çıkmıştı haberin olsun yalnız benim ilk defa göğüslerim büyüyüp hassaslaşmaya başlamıştı emin gibi bir şeydim