Elisam123 Zeynepcelik45 bicibici mi yiyorum buzlu şeyler yedikten sonra ılık su içince hasta olmadığıma karşı bir inancım var
Seymoshh Tospikannesiiiii karbuz meyve suyundan elde edilen buzdur eskiden çok satılırdı kolalısı falanda vardı yani ben öyle anladım😅
Tospikannesiiiii mylittlebabym hayır bide karpuz yemekte ne gibi Bi sıkıntı var ki arkadaşların dedigi şey buzlu içecek gene mantıklı hani Bi zararı dokunur mu yesem falan diye sorarsın da karpuzun neyini sorarsın 2 dakika da beyin yaktı
Tospikannesiiiii Zeynepcelik45 hanımefendi salak degilim siz yazı şeklinizi düzeltin ayrıca karpuz yemenin neyini sorarsınız
mylittlebabym Tospikannesiiiii aynen birde o yüzden anlamadım karpuz yemenin zararını sorabileceği aklıma gelmemişti 🥹 buzlu olduğu için mi zararlı olur mu diye soruyor sandım.
Tospikannesiiiii Zeynepcelik45 1 harfi yanlış mı yazdınız başlık karbuz açıklamada da 2 tane karbuz kelimesi var 😂
Obirgebe Zeynepcelik45 ilkde yanlş yazmışssız açıklama yaparkende karbuz işte bunjn neyine şaşırıyosunuz demişsin😂