Meshra_15 Son 8 günüm 79 la hamile kaldım 105 kiloyum doyamıyorum doymuyorum yemeyince morelim bozuluyor havalarda sıcak harekette edemiyorum ama hava sıcak iştahım da kesilmiyor 😀😀
aslansmommm Meshra_15 biraz fazla olmuş sanki 🫠 inşallah dogumunuz kolay olur artık hamileliğin sonuna gelmişsiniz zaten yemeyi azaltın desem olmaz 🤭 sağlıkla gelsin yavrunuz 🧿
Hulus Meshra_15 sıcağın iştah kesmedigi nadir kadinlardansiniz şans mı şanssızlık mi bilemedim valla 😅 bitmiş zaten artik alınan alınmış doğumdan sonra kolaylıklar diliyorum 🙋🏻♀️
Yagmur-35 Meshra_15 bende öyleyim vallaha yiyiorum doymuyorum 25. Haftadayım 17 kilo almışım ve gebelik şekeri çıktı dün diyete başladım nasıl geçecek bilmiyorum 🤷♀️
Meshra_15 aslansmommm ilk gebeligimde de böyle olmuştu bunda çoğu kez dikkat ettim ama genetik sanırım ,😀
Eminebayrambey Biri benden mi bahsetti😂 doymamakdan ziyade yemekiycem biraz ara girsin yada az yiyim dediğim zaman basım agriyo basim dönüyor halsizlesiyorum yesemde çok kilo alıyorum aldimda ne yapicam bilmiyorum bende aynı dertden muzdaripim😭
Meshra_15 Valla bu gebelikte çoğu kez dikkat ettim bazı aylar almadım ama bende her zaman şu durum oldu baştan itibaren bulantı kusma asla olmadı ve ful iştahum açıktı bence böyle olan her hamile kadın çok kilo alır bide riskliydi harwket edemedim şuan da sıcaklardan çıkamıyorum
Meshra_15 Yagmur-35 sağlık probleminiz varsa kesinlikle dikkat edin herşeyin başı sağlık kilo sonra geliyor
Merss Meshra_15 maşallah canım sağlıkla gelsin bebiş. Az kalmış neyseki. Bende dikkat ediyorum yarın 20 haftaya giriş yapacağız 3-4 kg aldım dikkat ettiğim halde 😫
Meshra_15 Merss dikkat etmeye devam edin ama kendinizi kasmayın yani saglik problemi olmadığı sürece kilo sıkıntı değil
Meshra_15 Ama tansiyon şeker gibi rahatsızlığı olan arkadaşlar aldım veririm demeyin dikkat edin hiç şakası yok Allah korusun
TeoMom Meshra_15 Sonunda kendim gibi birini buldum😂 hemen ilk sorum ilk 5 ay kaç kilo almıştın canım 😅
Meshra_15 TeoMom kız zaten nerdeyse hepsini ilk beş Ay aldım sonra ayda bir iki kilo benimki bence değişik bişey 😁😁😁
Meshra_15 Zaten doktorlar da kiloya sağlık etkilendiği için dikkat edilmesini söyleyip takip ediyolar yoksa sağlıklı olduktan sonra alınan veriliyor elhamdülillah
TeoMom Meshra_15 Ya ben de 76 ile hamile kaldım 21. Haftadayım 10 kilo aldım bile burada aldıkları kiloları okuyunca hayatı sorguluyorum😂 benim de riskli hamilelik hep yatıyorum doğuma kadar da böyle olacak demek ki 25 kilo alarak bitirsem 101 ile filan doğuma giderim😂 benim için çok yabancı değil ortada hamilelik yokken 120 kiloya çıkmış biriyim onu verdiysem bunu da veririm herhalde🤣
Meshra_15 Ya bulantısı kusması olmayan iştahı açık herkes alır yani normal geliyor bana millet resmen ilk bes ay almayıp sonrasında 20 kilo alıyor bulantısı olduğu için olmasa demek ki 40 kilo alçaklar ,😀