cansualisa humeyrasmother soldaydııı dün erkek kuzum😃😍😍 salı gittim yüzde yüz erkek dedi pipisininde resmini verdim dün devlete gittim stajer kız tahmin etti ama özel deki doktoruma temah ediyorum😀
Arzu_uu humeyrasmother ilk gebeliğim benim ilk ultrasonda bebeğim sağdaydı 9 haftaya kadar sagda yumurtlamam olduğunu düşünmüştüm hep çünkü hamile kaldığım ay sağ kasık agrısı çekmiştim 12.haftada de sola geçti 14 de gıtmıstım en son yıne solda cinsıyetı erkek 💙
1Gunes Birgul benim de ilk ultrason kalp atışın da küçücük soldaydı dün baktık 10 haftalık sağ tarafta kafası ben erkek hissediyorum ama kese şekline göre cinsiyet tahmin edebilen varmış anlamadim ben 🤷♀️
girl_boy_annesi humeyrasmother KIZIM da hep soldan bakıyordu 💖bunda ilk soldan baktı 12. Haftadan sonra hep sağdan baktı Rabbim nasip ederse oğlum olacak 🤲🏼🥰
Meliyyke humeyrasmother cinsiyetle hiç alakası yok bence kuzum. Benimki hep solda arada oynuyor ama genelde soldayız
Sehrbnon122 humeyrasmother oğlum sağda kızım solda gahaha 22 haftalık ikizlerime hamileyim sürekli suan yer değiştiriyorlar
minikerdeminannesi Ortaya tutuyor sanki ama şöyle soyleyim ben hep solda ağrı falan hissediyorum solu tuttuyorum ve erkek cinsiyeti ama bence ilgisi yok cinsiyetle