Karanfilhamide Kızlar 35 haftadan beri bebeğimin çok az kilo almaya başladı 37 haftalık hamileyim bebeğim 2450 gram bebeğim her şeyi yiyorum ama bi türlü kilo almıyo iyice moralim bozuldu bu günde doktor down sendromlu olabilir dedi sizde böyle bir şey oldumu
tazebiranne_hg04 Karanfilhamide bazı bebekler yapı olarak minyon olurlar ben sanmıyorum down sendromu olduğunu tek başına kesin tanı değil
CananDuru Karanfilhamide kan akısınızı kontrol ediyor mu doktor rahim damarlarınızı yani benn kizima hamileyken damarlarda direnc vardı coraspin içiyordum 1 tane gunde ama gene de 38+5 de anca 2910 ile dogurdum
CananDuru Karanfilhamide 37 haftada mı anlamıs down sendromlu olabilecegini ikili tarama vs yaptirmadimi 3 aylikken yada 20. Haftada detayli taramalara girmediniz mi
Karanfilhamide CananDuru yok doktor sadece karın çevresini ölçüp kilosunu söylüyor doğuda olduğum için de fazla doktor tercihim olmadığı için mecbur gidiyorum sizin bebeğiniz küveze girdimi peki
Karanfilhamide Doktor her hafta kilosu çok az dedikçe canım sıkılıyor artık doktora bile gidesim gelmiyor inşallah dediğiniz gibidir
Karanfilhamide CananDuru ikili test zamanında doktorum başkaydı o doktor gerek görmedi ultrasondan hiç bi sıkıntısı yok demişti bizde yaptırmadık detaylı ultrasonda yaptırdım bi sıkıntısı çıkmadı gelişimi yavaşladığı için öyle dedi heralde bilmiyorum açıklama yapmadı
CananDuru Karanfilhamide Ya girdi ama benimki baska sebebpten girdi kilosu yada gelisim geriligi yoktu anne bebek kan uyusmazligindan sarılık olup fototerapi gördü 4 gün
canmyavrum Karanfilhamide banada öyle dediler devlet hastanesinde perinatolojiye yönlendirdiler riskli gebelik bölümüne o dr dedi 38 -39arası bebegi alalm küçük bebek dedi.günlerce hastanede koştum 36.haftamdayım 29 dan beri karın çevresi3 hafta geri diyorlardı ama diger herşeyi normal çıkıyordu Dün özele gittim dr herşey normal dedi gelişimi haftasıyla uyumlu dedi.Sizde bir doktora bağlı kalmayın bence benim günlerim zehir oldu doktorlar öyle deyince.bide ne alaka karın çevresi küçük olup biranda down sendromu diyemez ancak anneleri korkutuyorlar bazı doktorlar.Başka hastane ve doktora muayene olun.bana özeldeki doktor herseyi iyi karın cevresi küçükse bebek minyondur dedi korkulack bişey yok dedi
Karanfilhamide canmyavrum canım ben zaten özele gidiyorum Doğubeyazıt’ta oturuyorum burda doktorlar iyi olmadığı için Iğdır’a gidiyorum fazla doktor tercihim yok anlıcagın ama hafta içinde kötü de olsa başka bi doktora gidip muane olucam
Melekzx Karanfilhamide benim 1 ay geride genetik ama. Onlar her ihtimali söylüyorlar. Saçmalık bence kesinleşmeden söylememeleri lazım. Bana 38 günlük hamile iken apandistin olabilir ultrasonla göremiyoruz ameliyata almamız gerekiyor ama bebeği kaybedersin dediler. Başka hastaneye gittim gaz sancısıymış. Eğer o doktoru dinleyip ameliyata girseydim bebeğimi kaybedecektim. Karnı 3 hafta geri olduğu zamanda bebeği almamız lazım dediler yine başka hastanede perinatolojiye gittim sağlığı ile ilgili değil genetik dedi. Şuan 36+5im sancı ve açılma ile doğumhanede yatıyorum 2 gündür
Karanfilhamide Melekzx çok geçmiş olsun canım sanada benim sancım yok çok şükür 40 haftaya kadar dursun diye sürekli yatıyorum en azından 3 kilo olsun